Mantra lui Meghan Markle. Mesajul dupa care se ghideaza in viata sotia Printului Harry

1

Meghan Markle este o inspiratie pentru multe femei, in ciuda controverselor din jurul familiei sale. Iata care este modul in care aceasta isi traieste viata!

Cea mai buna prietena a lui Meghan Markle a oferit informatii despre cum este cu adevarat Ducesa de Sussex, intr-un interviu mai vechi acordat publicatiei People.

Lindsay Roth este prietena acesteia de 15 ani si putem spune ca este una dintre persoanele care o cunosc cel mai bine pe sotia Printului Harry. Se pare ca Meghan Markle are o mantra de afirmare a vietii pe care o respecta.

„Nu cunosc multe persoane care sa fie atat de generoase si de solidare cum este Meg”, a declarat Lindsay Roth.

Mantra dupa care Meghan Markle se ghideaza in viata

„Exista un motto la care eu si Meg am revenit constant de-a lungul anilor: „Aleg fericirea”, Este un memento constant de a fi constient de tine insuti, de a fi numai tu, de a fi fericit si de a trata oamenii cu respect; de a fi amabil, empatic si de a invata cu adevarat de la cei din jurul tau in orice imprejurare”, a mai completat prietena cea mai buna a lui Meghan Markle.

3 mantre simple care te ajuta sa ramai optimista si fericita indiferent de situatie

Potrivit lui Roth, Markle nu s-a schimbat in ciuda relatiei sale cu Printul Harry.

„Cred ca oamenii presupun ca atunci cand cineva capata notorietate se schimba. Dar ea este in continuare aceeasi fata pe care am cunoscut-o cu ani in urma, cu aceleasi valori si prioritati. Este altruista, iar asta face parte din ceea ce este si din ceea ce a fost crescuta sa fie”, a mai marturisit cea mai buna prietena a lui Meghan Markle.

Mantra pe care Meghan Markle a facut-o publica in trecut

Pe langa mesajul „Aleg fericirea”, dezvaluit de cea mai buna prietena, Meghan Markle insasi a publicat o fotografie cu un mesaj la fel de puternic.

Intr-o veche postare pe blogul sau, The Tig, un site de lifestyle care acum nu mai este public, Meghan a impartasit un citat din autorul portughez Jose Micard Teixeira.

Postarea fusese publicata inainte ca Meghan Markle sa-l cunoasca pe Harry, dar putem considera ca afirmatiile sunt actuale astazi, poate mai mult ca oricand.

Meghan Markle, tinta unui val de critici si in America: S-a comparat cu Nelson Mandela in cel mai recent interviu

Primul rand al citatului suna astfel: „Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns la un punct in viata mea in care nu vreau sa mai pierd timpul cu ceea ce ma nemultumeste sau ma raneste”.

Mantra publicata de Meghan Markle pe blogul personal

Mantra lui Meghan Markle

„Nu mai pierd nici macar un minut cu cei care mint sau vor sa manipuleze. Am decis sa nu mai coexist cu prefacatoria, ipocrizia, necinstea si laudele ieftine. Urasc conflictele si comparatiile. Cred intr-o lume a contrariilor si de aceea evit persoanele cu personalitati rigide si inflexibile. In prietenie, nu-mi plac lipsa de loialitate si tradarea.”

Citatul preferat al lui Meghan dezvaluie, de asemenea, modul in care ducesa, cu mult inainte de a-l cunoaste pe Harry, a decis sa isi rezerve „dragostea” doar pentru cei care o iubesc.

Mesajul ascuns pe care Harry si Meghan l-au transmis la procesiunea sicriului Reginei, potrivit unui expert in limbaj nonverbal

O parte a citatului spune: „Mi-am pierdut dorinta de a le face pe plac celor care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a le zambi celor care nu vor sa-mi zambeasca.”

Citatul ofera o sugestie emotionanta cu privire la modul in care Meghan face fata conflictului, cand apare in viata ei. Si trebuie sa spunem – este un motto pe care multi ar trebui sa il urmam.

Foto: depositphotos.com