3 mantre simple care te ajuta sa ramai optimista si fericita indiferent de situatie

1
De Cristina Tudor
23 sept. 2022

Spune-i asta sufletului tau cand simti ca nu mai poti.

Viata este una incredibil de frumoasa si de interesanta. Aceasta ne trece prin tot felul de stari, episoade interesante, povesti incredibile, intamplari neasteptate si multe altele. In momentele mai putin frumoase, trebuie sa invatam sa avem rabdare, sa fim optimisti si sa gasim in sufletul nostru puterea de a merge mai departe.

Iata 3 mantre simple care te ajuta sa ramai optimista si fericita indiferent de situatie:

1. „Imi tin capul ridicat si inima deschisa. Si asta va trece, iar eu voi iesi mai puternica ca niciodata din toata situatia.”

Ai incredere in puterea Universului, ai incredere in destin. Tine capul sus si inima deschisa si nu te pierde in durere, in tristete si in amagire. In scurt timp vor veni lucruri bune in viata ta.

Cand sa folosesti aceasta mantra: dupa ce inchei un capitol dureros al vietiit ale, cand te simti dezamagita de cineva, cand te simti tradata sau cand simti ca nu ai incredere in tine.

2. „O iau treptat. Nu ma mai grabesc nicaieri. Fac un pas in spate si invat sa ma bucur de aceasta calatorie.”

Atunci cand ne lasam stresati de tot ce se intampla in viata noastra, avem tendinta de a alerga si mai repede, facand mai multe lucruri deodata si aglomerandu-ne si mai tare. Intr-un final, ajungem sa fim epuizati si sa ne dam seama ca nu mai stim sa ne mai bucuram de nimic.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com