10 mantre de rostit in fiecare dimineata care iti vor schimba viata

1
De Cristina Tudor
27 apr. 2022

Nu mai permite altor oameni sa fie responsabili pentru tine. Preia fraiele vietii tale si traieste asa cum vrei sa traiesti.

Tu ce alegi astazi? Fericire sau tristete? Bucurie sau durere? Sa traiesti in trecut sau sa te bucuri de prezent? Modul in care iti incepi dimineata iti dicteaza intreaga zi. De aceea este important sa ai o stare de bine, sa fii optimista, sa iti spui ca poti trece peste orice obstacol pe care il vei intampina si sa fii pregatita pentru ceea ce urmeaza. Cu un mindset potrivit poti face orice iti doresti.

Daca vrei sa faci o schimbare in bine in viata ta, incepe prin a rosti mantre dimineata. Cateva cuvinte simple sunt suficient de puternice pentru a iti schimba modul in care gandesti si cum privesti viata.

Alege mantrele care ti se potrivesc din lista de mai jos, scrie-le pe un post it si lipeste-le in zone in care le poti vedea cat mai des cu putinta – pe frigider, pe oglinda de la baie, pe usa de la intrare, pe usa de la dressing, pe birou. Pe un post it poti pune una sau mai multe mantre. Poti lipi chiar si mai multe post-it-uri prin casa. Rosteste mantrele de fiecare data cand le vezi. Acest ritual te ajuta sa reduci stresul inutil din viata ta, amintindu-ti sa traiesti in prezent si sa te bucuri de lucrurile simple si frumoase.

1. Nu mai permite altor oameni sa fie responsabili pentru tine. Preia fraiele vietii tale si traieste asa cum vrei sa traiesti.

2. Foloseste-te de luptele si frustrarile de astazi pentru a te motiva sa faci ce trebuie in viata. Nu permite problemelor si stresului sa te enerveze. Tu detii controlul asupra modului in care privesti viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: Pexels.com