7 mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii (11-17 aprilie)

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2022

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Mantra pentru ziua de luni:

Greselile sunt inevitabile si nu definesc nicio parte din mine. Aleg sa invat din ele si sa merg mai departe cu viata mea.

Mantra pentru ziua de marti:

Imi deschid inima si permit stresului sa imi paraseasca sufletul. Este momentul sa las trecutul in spate. Este momentul sa merg mai departe cu viata mea. Acesta este un nou inceput, un nou pas, o noua posibilitate. O noua zi.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Nu mai astept sa se intample minuni sau sa vina ocazia perfecta. Promit sa incep chiar de azi sa imi schimb atitudinea, credintele, gandurile si viata.

Mantra pentru ziua de joi:

Eliberez si dau drumul acum tuturor gandurilor negative care imi trec prin minte. Nicio persoana, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru ca eu sunt singurul ganditor din mintea mea.

Mantra pentru ziua de vineri:

Invat din ziua de ieri, traiesc pentru ziua de astazi si sper pentru ziua de maine. Cel mai important lucru – nu incetez niciodata sa zambesc.

Mantra pentru ziua de sambata:

Astazi ma iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care ma fac diferita sunt lucrurile care ma definesc. Sunt ceea ce sunt si nu ma mai ascund.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com