Cum sa-ti creezi propria mantra pentru a obtine tot ce-ti doresti in viata

1
De Cristina Tudor
17 mai 2022

Mantra se bazeaza pe experienta personala si detine puterea ca expresie individuala si unica a ceea ce iti doresti cel mai mult.

Mantra este o practica antica de meditatie care ajuta la crearea unei experiente frumoasa. Sakara, tradusa prin manifestarea gandurilor in lucruri, reflecta ideea ca suntem cei care isi pot schimba propria viata; avem capacitatea de a trai viata pe care ne-o dorim.

Mantra si practica ei fac parte din vechea traditie vedica dezvoltata initial de cei intelepti care au conectat sunetele lumii naturale din jurul lor la o energie universala mai mare. Ei au vazut sunetul si calitatea sa vibrationala ca o manifestare prezenta a energiei la care suntem cu totii conectati. Indiferent de numele pe care il porti, de varsta, sex sau religie si indiferent de locul in care te afli in aceasta lume, daca stai linistit suficient de mult timp, sufletul tau se poate conecta la aceste sunete, obtinand astfel pacea interioara.

Iata trei exemple de mantre traditionale!

  1. Om (ohm) – este simplu de repetat si determina o recunoastere puternica a legaturii intre toate fiintele;
  2. Lokah samastah sukhino bhavantu (lo-kah sah-mah-stah sue-kee-no bah-vain-to) – poate fi folosita pentru a cere pace si a multumi pentru tot ce ai in viata;
  3. Om namah shivaya (Ohm nah-mah she-vah-yah) – este o recunoastere a puterii, a frumusetii si a perfectiunii unice ale unei alte fiinte.

Mantra personala

Mantra personala este un alt mod de abordare a meditatiei. Este important de retinut ca nu exista mantre potrivite si mantre gresite. Mai degraba, mantra se bazeaza pe experienta personala si detine puterea ca expresie individuala si unica a ceea ce iti doresti cel mai mult. Indiferent ca este vorba despre manifestarea linistii, conexiunea intre suflete, increderea in sine sau eliberarea de suferinta, singura cerinta a unei mantre este de a fi autentica.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com