Meghan Markle, tinta unui val de critici si in America: S-a comparat cu Nelson Mandela in cel mai recent interviu

1
De Georgiana Dorobantu
3 sept. 2022

Meghan Markle a acordat un interviu pentru publicatia The Cut, in care a vorbit desprea viata sa de familie alaturi de Printul Harry si cei doi copii ai lor.

Declaratiile lui Meghan nu s-au rezumat doar la viata de familie. Ea a continuat sa faca dezvaluiri despre familia regala, ceea ce i-a adus critici nu doar din partea britanicilor, ci si a compatriotilor sai americani, potrivit Daily Mail.

Ducesa de Sussex, in varsta de 41 de ani, a fost criticata pentru ca s-a comparat cu celebrul lider sud-african Nelson Mandela.

Printul Harry si Meghan Markle, „la cutite” cu sotii Beckham: Sunt convinsi ca starurile au asmutit presa impotriva lor

Meghan sustine ca un actor din filmul „Lion King” i-a spus la premiera din Londra a acestei productii, lansate in anul 2019, ca sud-africanii „au dansat pe strazi” cand ea s-a casatorit cu Printul Harry asa cum au facut atunci cand „Mandela a fost eliberat din inchisoare”.

Dar declaratiile sale au fost intampinate de un val de critici, chiar si din partea compatriotilor sai, care au scris pe retelele de socializare ca Meghan este „rupta de realitate”.

Nepotul lui Nelson Mandela a criticat-o la randul sau pe Meghan Markle

Singurul membru sud-african din productia filmului a negat faptul ca i-ar fi facut o astfel de declaratie lui Markle. Nepotul lui Nelson Mandela a criticat-o la randul sau pe Meghan, spunand ca eliberarea bunicului sau din inchisoare, dupa 27 de ani de detentie, nu „echivaleaza” cu faptul ca ea s-a casatorit cu un print.

De asemenea, Meghan a fost pusa la zid pentru faptul ca in continuare isi foloseste titlul regal, acela de Ducesa de Sussex, desi continua sa critice institutia care i-a oferit acest titlu.

Printesa Diana planuia sa se mute in America fara William si Harry pentru a-i „salva” de atentia presei, sustine fostul ei bodyguard

In noul interviu incendiar, Meghan sustine ca ea si Printul Harry „au tulburat dinamica ierarhiei, prin simpla lor existenta”, inainte de a renunta la atributiile regale.

„Daca Meghan Markle uraste familia regala atat de mult, de ce foloseste in continuare titlul Ducesa de Sussex? Este cea mai falsa si enervanta persoana”, a scris jurnalista Lucy Burge, potrivit publicatiei citate.

„De fiecare data cand deschide gura este pentru a-i vorbi de rau pe cei din Familia Regala. Iar mai rau este ca acum se compara cu Nelson Mandela!”, a scris un user pe Twitter.

„Nu are logica faptul ca Meg foloseste in continuare titlul regal oferit de Regina, in timp ce ii taraste in noroi in fiecare zi. Sa renunte la titlul pe care il uraste atat de mult si sa-si traiasca viata in liniste!”, a adaugat o alta persoana pe reteaua de socializare, potrivit Daily Mail.

O alta dezvaluire socanta a fost o marturisire pe care Printul Harry i-ar fi facut-o

Harry i-ar fi spus ca simte ca si-a pierdut tatal, dupa ce relatia lor s-a racit in urma deciziei lor de a parasi Casa Regala.

Specialistii in monarhie au declarat in trecut ca Harry pastreaza din nou legatura cu tatal sau, dar relatia cu fratele lui, Printul William, este in continuare afectata dupa interviul acordat de el si sotia sa pentru Oprah.

Meghan Markle, chemata in instanta: Ducesa a fost data in judecata de sora ei vitrega

„In cel mai nou interviu al sau ea sustine ca Printul Harry a spus ‘Mi-am pierdut tatal’. Este grav. Il va afecta enorm de mult pe Printul Charles, un viitor rege, iar ea stie asta. Foarte urat”, a comentat o alta persoana.

De asemenea, publicatia The Cut a sters postarea initiala in care promova interviul exclusiv, pentru a o reposta incluzand titlul ei regal. Din postare a fost sters Markle, numele de familie al lui Meghan, care a fost inlocuit cu titlul „Ducesa de Sussex”.

Foto: GettyImages