Printul Harry si Meghan Markle, „la cutite” cu sotii Beckham: Sunt convinsi ca starurile au asmutit presa impotriva lor

1
De Maria Constantin
2 sept. 2022

Candva erau bune prietene, insa acum Meghan are o mare problema cu Victoria.

Disputa dintre ducii de Sussex si familia regala britanica a fost amplu mediatizata. Se pare, insa, ca Harry si Meghan au ceva de impartit si cu o alta familie celebra – sotii Beckham.

In noua sa carte, „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” („Revansa: Meghan, Harry si razboiul dintre Windsori”), expertul in monarhie Tom Bower scrie ca ducii de Sussex erau obsedati sa citeasca articolele din tabloide despre ei dupa ce s-au logodit in 2017.

Bower arata ca Printul Harry si Meghan Markle au devenit convinsi ca cineva din cercul lor apropiat dadea informatii presei.

8 reguli dure pe care Kim Kardashian a trebuit sa le respecte in timpul casniciei cu Kanye West

Harry i-a cerut explicatii lui David Beckham, iar acum cele doua familii nu au o relatie buna, relateaza The Thing.

„In fiecare seara ei (Harry si Meghan) scotoceau internetul ca sa citeasca articolele din ziare si postarile trolilor pe retelele de socializare”, noteaza Bower in volumul sau.

Prietenie stricata de suspiciuni

„In mod irational, s-au grupat si s-au hranit reciproc cu frenezia fata de mass-media. Convinsi ca sunt campionii bunatatii si ca erau persecutati de falsificare si rasism, ei s-au simtit victimizati chiar si de cele mai blande critici”, scrie autorul.

Bower sustine ca Meghan a inceput sa o suspecteze pe Victoria Beckham de indiscretie. Poate fi surprinzator, tinand cont ca cele doua familii se aflau de mult timp in termeni buni. Sotii Beckham au venit in 2018 la nunta lui Harry si Meghan. Totusi, suspiciunile lui Meghan l-au facut pe Harry sa-l sune pe David ca sa-l intrebe despre banuielile lor.

Acest gest a dus la ruperea prieteniei dintre cele doua familii. Bower, care mentioneaza, totusi, ca sotii Beckham n-au dat informatii presei, explica: „Negarile revoltatului David le-au afectat relatia.”

O aventura care a mers prost

Biografia lui Bower a facut valuri inca de la anuntarea publicarii. Este de asteptat ca aparitia acestui volum sa mareasca distanta dintre Harry si Meghan si familia regala britanica si sa alimenteze frenezia presei pe care o acuza cuplul.

Cum au ajuns Printul Harry si Meghan Markle „cei mai nepopulari membri ai familiei regale”

Expertul scrie ca Meghan a facut-o pe Kate Middleton sa planga la probarea rochiei ei pentru nunta. El mentioneaza, de asemenea, ca Elisabeta a II-a s-a simtit usurata cand Meghan a decis sa nu-l insoteasca pe Harry la inmormantarea Printului Philip. „Slava Domnului ca nu vine”, le-ar fi spus regina ajutoarelor sale.

Expertul nu o prezinta pe Meghan intr-o lumina pozitiva in cartea sa. El merge pana intr-acolo incat sustine ca fosta actrita s-a maritat cu Harry pentru publicitate. „I-a spus tatalui sau ‘Vreau sa fiu celebra, vreau sa calc pe covorul rosu’ si casatorindu-se cu Harry si-a implinit acea ambitie”, sustine el.

Paris, fiica lui Michael Jackson, spune ca este mai „fericita si mai sanatoasa ca niciodata” datorita terapiei

„Lumea era foarte atrasa de faptul ca era o fata din rase mixte care intra in familie. Era o mare dezvoltare pentru familia regala”, noteaza Bower, adaugand ca „a iesit prost”. „Ambele parti sunt de vina, dar consider ca vina cea mai mare e a lui Meghan, care nu cred ca intelege monarhia”, subliniaza autorul volumului.

Foto: depositphotos.com