Meghan Markle, chemata in instanta: Ducesa a fost data in judecata de sora ei vitrega

1
De Maria Constantin
24 aug. 2022

Judecatoarea de caz a declarat ca ducesa va fi chemata in instanta in 2023 in procesul care va fi avea loc in Florida.

Dupa ce relatia sa cu Printul Harry a intrat in atentia presei, Meghan Markle a devenit subiectul unor articole incisive publicate de tabloidele engleze. Totusi, chiar daca criticile au curs neincetat in presa si pe retelele de socializare, lucrurile n-au mers mai departe.

De data aceasta, Meghan Markle va trebui sa se apere in instanta pentru afirmatiile pe care sora ei vitrega le considera false si defaimatoare. Charlene Edwards Honeywell, o judecatoare din Florida, a admis pe rol plangerea depusa la tribunal, astfel ca Meghan si Samantha Markle vor fi chemate la tribunal anul viitor, relateaza The Things.

Sora vitrega cere despagubiri de 75.000 de dolari

Samantha Markle a intrat in centrul atentiei dupa ce a anuntat ca o da in judecata pe Meghan pentru defaimare. Ea sustine ca declaratiile ducesei au fost „false si rautacioase” si ca poate demonstra acest lucru, conform Fox News.

Disputa a pornit de la afirmatiile pe care Meghan Markle le-a facut in controversatul interviu cu Oprah, in 2021. Samantha cere despagubiri de peste 75.000 de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ET Canada (@etcanada)

Ducessa de Sussex s-a aparat sustinand ca afirmatiile ei erau opinii, nu fapte, dar echipa sa de avocati nu a reusit sa obtina anularea cazului.

Cum au ajuns Printul Harry si Meghan Markle „cei mai nepopulari membri ai familiei regale”

Desi Meghan a cerut tribunalului sa nu accepte cererea surorii sale vitrege, judecatoarea din Florida a decis ca speta trebuie adusa in instanta, relateaza Daily Mail. Echipa juridica a ducesei a sustinut ca inculpata nu este raspunzatoare pentru ca si-a exprimat opinia ca a simtit ca a fost crescuta ca un copil unic.

Ultima sansa pentru impacare

Apararea a sustinut, totodata, ca Meghan nu a fost responsabila pentru o carte despre care Samantha sustine ca a dispretuit-o („Finding Freedom”), intrucat nu ea a scris sau publicat cartea. Ducesa si Printul Harry doar au contribuit cu sfaturi si informatii pentru acest volum, scrie ziarul britanic.

Magistrata Charlene Edwards Honeywell le-a cerut celor doua parti sa depuna probele pe care le considera elocvente, astfel incat cazul sa poata fi gata de judecata pana in mai 2023.

Totusi, speta nu va merge direct in instanta, primul pas fiind medierea. In cazul in care in aceasta faza cele doua parti nu vor ajunge la o intelegere, prima infatisare va avea loc in octombrie anul viitor.

Nu se stie daca Meghan Markle se va prezenta in instanta in toate etapele procesului sau daca ea va fi reprezentata de avocati, scrie publicatia citata.

Foto: Getty Images.