Meghan Markle adora acesti ochelari de soare care costa sub 300 de lei

1
De Maria Constantin
6 mart. 2024

Ducesa de Sussex apreciaza hainele si accesoriile create de designeri importanti, dar nu se poate desparti de unele produse cu pret mic.

Meghan Markle a purtat mai multe tinute adecvate pentru zilele geroase in fiecare zi din cadrul evenimentului Invictus Games 2025 One Year to Go din Whistle, desfasurat recent in Canada, de la o caciula Burberry la un colier Logan Hollowell in valoare de 15.600 de dolari.

Insa martea trecuta ea si-a completat tinuta cu un accesoriu simplu care este mult mai accesibil: ochelarii de soare Blenders Grove. Pretul acestora este de numai 59 de dolari, scrie Page Six.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Birks (@birks)

284,63 lei, blenderseyewear.com

Iar celelalte accesorii erau, de asemenea, destul de accesibile: o jacheta Hermès, dar cu accesorii Aritzia, caciula Babaton Kisho (55 de dolari) si esarfa Sunday Best Coco (48 de dolari), precum si ghete Kamik Sienna (90 de dolari).

In timp ce Meghan a stat pe margine, printul Harry a trecut la actiune, incercand saniusul in timp ce ea il filma incantata cu telefonul mobil. iPhone-ul ei era protejat cu o husa luxury, mai precis Bottega Veneta, scrie publicatia amintita.

Gestul secret pe care Meghan Markle il foloseste pentru a-i atrage atentia lui Harry cand sunt in public

Desi fosta vedeta din serialul „Suits” detine mai multe perechi de ochelari de soare, de la Ray-Ban la Céline, ultima sa aparitie nu a fost singura ocazie cand a purtat o pereche accesibila.

Meghan a mai purtat o pereche Le Specs’ Air Heart (75 de dolari), la o petrecere inainte de nasterea copilului, si o pereche Le Danzing (85 de dolari), la o iesire in public in 2020.

Foto: Getty Images.