Meghan Markle, aparitie surpriza pentru serialul realizat de Printul Harry si Oprah

1
De Maria Constantin
22 mai 2021

Ducesa de Sussex a avut o scurta aparitie, alaturi de sotul ei, in productia „The Me You Can’t See“.

O secventa cu Meghan Markle a fost inclusa in trailerul oficial al serialului „The Me You Can’t See”, despre sanatatea mentala, realizat de Printul Harry si Oprah Winfrey pentru Apple TV+.

Imbracata intr-un tricou alb, cu sloganul „Raising the Future” imprimat si pantaloni negri lungi, Meghan se alatura sotului ei, in timp ce acesta sta la birou, in fata ecranului computerului. Cadrul respectiv apare spre sfarsitul trailerului.

Meghan poarta un tricou special

Tricoul este un produs al liniei „Mama Merch”, realizat de brandul de orientare feminista Mère Soeur (Mama, Sora) si reprezinta un omagiu fata de contributia emotionala a tuturor mamelor in cresterea noii generatii, noteaza Harper’s Bazaar.

Printul Harry si Oprah Winfrey vor lansa un serial documentar

Fondatoarea marcii si-a exprimat pe Instagram bucuria ca Ducesa de Sussex poarta una dintre creatiile ei: „Scuzati-ma, dar daca stiti cum a inceput brandul meu, atunci veti intelege de ce mi-au dat lacrimile de fericire chiar acum”, a scris designerul Anne Roberts pe Instagram.

„Sunt nespus de recunoscatoare sa ma aflu mereu aici. #raisingthefutute #meghanmarkle #meghanmarklestyle”, a adaugat Roberts, mentionand ca tricoul este disponibil online.

Serialul documentar „The Me You Can’t See” ii prezinta pe Oprah Winfrey si Printul Harry discutand despre problemele lor de sanatate mentala cu o serie de celebritati, printre care se numara Lady Gaga, Glenn Close si starurile ligii profesioniste americane de baschet DeMar DeRozan si Langston Galloway. Premiera este programata vineri, 21 mai, pe platforma de streaming Apple TV+.

Foto: Getty Images.