Printul Harry si Oprah Winfrey vor lansa un serial documentar

1
De Maria Constantin
15 mai 2021

Documentarul „The Me You Can’t See“, cu Lady Gaga si Glenn Close, va avea premiera pe 21 mai.

Printul Harry si Oprah Winfrey au colaborat la productia unui serial documentar despre sanatatea mentala. Acesta va fi lansat luna aceasta pe platforma Apple TV+.

„The Me You Can’t See” ii prezinta pe Oprah si Harry discutand despre problemele de sanatate mentala si despre wellbeing-ul emotional cu mai multi invitati de calibru, printre care Lady Gaga, Glenn Close si baschetbalistii profesionisti DeMar DeRozan si Langston Galloway. Winfrey si Harry vor vorbi, de asemenea, si despre experientele lor, scrie Harper’s Bazaar.

Abordand subiecte legate de cultura, varsta, gen si statut socio-economic, serialul isi propune sa combata stigmatele asupra sanatatii mentale si sa-i asigure pe cei care il urmaresc ca nu sunt singuri. Potrivit Apple, producatorii au facut echipa cu 14 experti respectati si organizatii din toata lumea pentru a identifica diferite modalitati de tratament.

„Mai mult ca oricand, acum este nevoie imediata sa inlocuim rusinea privind sanatatea mentala cu intelepciune, compasiune si onestitate. Serialul nostru urmareste sa lanseze aceasta dezbatere globala”, a scris Oprah Winfrey intr-un comunicat.

„Ne-am nascut in vieti diferite, am crescut in medii diferite si drept rezultat suntem expusi unor experiente diferite. Dar experienta noastra comuna este ceea ce ne face pe toti umani”, a transmis, la randul lui, Printul Harry. „Cei mai multi dintre noi poarta o forma de traume nerezolvate, pierderi sau durere care se simt si sunt foarte personale. Anul trecut ne-a aratat ca toti suntem in asta, iar speranta mea este ca acest serial va arata ca exista o putere in vulnerabilitate, o legatura in empatie si putere in onestitate”, a adaugat el.

Cum poti urmari serialul

„The Me You Can’t See” va avea premiera vineri, 21 mai, si va fi disponibil doar in aplicatia Apple TV+. Dupa o perioada de sapte zile de proba, abonamentul lunar pentru aceasta platforma costa cinci dolari.

Cine apare in documentar

Mai multe staruri in serialul realizat de Oprah si Printul Harry: Lady Gaga, Glenn Close, jucatorii de baschet DeMar DeRozan, de la San Antonio Spurs si Langston Galloway, de la Phoenix Suns, Zak Williams, speaker si avocat al sanatatii mentale, Virginia „Ginny” Fuchs, pugilista olimpica, si Rashad Armstead, un cunoscut chef.

Primul serial realizat de Printul Harry si Meghan Markle pentru Netflix: „Heart of Invictus”

Printul Harry si Winfrey sunt creatorii si producatorii executivi ai acestui serial. Terry Wood si Catherine Cyr, de la Harpo Productions, compania detinuta de Oprah, sunt, de asemenea, producatori executivi, alaturi de Jon Kamen si Dave Sirulnick, de la RadicalMedia.

Alex Browne este showrunner, iar Dawn Porter („John Lewis: Good Trouble”) si Asif Kapadia („Amy”) semneaza regia documentarului.

Foto: Instagram/@sussexroyal