Geanta Dior pe care o poarta Meghan Markle are doua semnificatii secrete

1
De Maria Constantin
2 oct. 2021

Femeile din casa regala britanica folosesc uneori tinutele si accesoriile pentru a transmite un mesaj, iar ducesa de Sussex nu face exceptie.

Meghan si Printul Harry au luat cuvantul sambata, la concertul Global Citizen de la New York, promovand accesul echitabil la vaccinul anti-COVID. Cand ducii de Sussex au parasit evenimentul, Meghan si-a pus o haina neagra peste rochia alba Valentino si si-a luat geanta Dior. Acest accesoriu nu este, insa, unul obisnuit, noteaza publicatia Town&Country, citata de Harper’s Bazaar.

La o privire mai atenta, se observa monograma din centru. Un utilizator al Twitter a scris ca pe geanta se poate citi „DSSOS”, o abreviere pentru „Duchess of Sussex”. DSS vine de la „duchess”, O – de la „Of”, iar S vine de la „Sussex”.

O evocare a Printesei Diana

Geanta transmite, insa, un alt mesaj ascuns. Acest model Christian Dior este Lady D-Lite, o versiune a gentii Lady Dior, denumita astfel in memoria Printesei Diana.

Cea mai populara rochie de mireasa a ultimului deceniu – Meghan Markle conduce detasat

Potrivit Financial Times, geanta Lady Dior nu purta un nume cand o versiune din piele de culoare neagra i-a fost daruita Dianei, in 1995, de Prima Doamna a Frantei. Printesei i-a placut mult cadoul si a inceput sa foloseasca des geanta. Dior a denumit oficial modelul dupa numele Dianei in 1996, iar in primii doi ani de productie a vandut 200.000 de bucati.

Meghan si Kate adora monogramele

Meghan a comandat propria versiune a gentii cu acronimul DSSOS pe care il adauga deseori pe accesoriile sale.

Meghan si Kate Middleton poarta adesea coliere cu monograme formate din initialele copiilor lor. Traditia provine dinaintea nasterii lui Archie si Lilibet, noteaza Harper’s Bazaar: la inceputul relatiei dintre Meghan si Harry, fosta actrita a purtat un colier cu initialele numelor lor, „M” si „H”.

Foto: Getty Images.