Meghan Markle a implinit 40 de ani: Cum a petrecut de ziua ei

1
De Maria Constantin
5 aug. 2021

Contrar asteptarilor, Meghan Markle a ales sa stea acasa de ziua ei.

Greu de crezut, dar pe 4 august ducesa Meghan a implinit 40 de ani si nu a dorit sa organizeze o aniversare costisitoare cu ocazia schimbarii „prefixului”.

O sursa citata de Harper’s Bazaar a declarat ca Meghan Markle a vrut sa-si petreaca ziua de nastere acasa, cu sotul ei, Printul Harry, si cei doi copii, Archie si Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, la resedinta lor din Montecito, California.

Dupa nasterea fetitei, in luna iunie, ducesa a preferat sa ramana discreta, ocupandu-se de cresterea copiilor impreuna cu Harry.

Intr-un comunicat emis de fundatia lor, Archewell, cei doi au confirmat ca isi vor prelungi perioada in care nu vor lucra. „In perioada in care Ducele si Ducesa se vor afla in concediu parental, Archewell isi va continua munca importanta si va publica povestile pe site. Abia asteptam sa va revedem!”, se arata intr-o nota publicata pe site-ul fundatiei.

Printul Harry si Meghan Markle isi iau impreuna concediu de crestere a copilului

Harry si Meghan au donat scutece pentru famiile sarace

Chiar daca a pastrat discretia, cuplul a continuat sa coordoneze activitatile caritabile. Luna trecuta, ducii de Sussex au donat o cantitate importanta de scutece catre Harvest Home, o organziatie umanitara din Los Angeles care sprijina mamele fara adapost si copiii acestora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harvest Home (@harvesthomela)

„Paleti si paleti de scutece… suntem foarte recunoscatori!”, au transmis reprezentantii Harvest Home pe Instagram dupa aceasta donatie impresionanta. „Aceste scutece au sosit de curand la sediul nostru din Pico-Robertson Home si nu le putem multumi indeajuns Fundatiei Archewell si Ducelui si Ducesei de Sussex, precum si celor de la @proctergamble si @pampersus pentru donatia incredibila din campania Million Acts of Love”, se arata in mesajul organizatiei caritabile.

„Va multumim ca ne ajutati ca sa acoperim nevoile celor care nu au posibilitati”, au transmis reprezentantii Harvest Home.

Foto: Getty Images.