Cele mai norocoase 3 zodii in saptamana 27 iunie – 3 iulie

1
De Teodora Tirca
28 iun. 2022

Pentru 3 zodii, aceasta saptamana va fi de-a dreptul magica. Daca te afli printre ele, fii sigura ca totul va merge ca pe roate.

Nu multe lucruri iti vor sta in cale saptamana aceasta, mai ales daca te-ai nascut sub semnele zodiacale de mai jos. Vor fi zile pline de emotii pozitive, mai ales pentru ca tu le vei privi asa: perspectiva se schimba, iar viata devine din nou usoara si incitanta. Insa ceea ce se intampla saptamana asta nu e doar grozav, ci are si un potential intrigant: ti se vor deschide usi pentru oportunitati viitoare. Miscarile inteligente pe care le faci in aceasta saptamana vor fi fundatia unui mare succes!

Acest lucru inseamna ca trebuie sa profitam de oportunitatile care ne apar in cale, deoarece aceste tranzite astrale nu vor fi intotdeauna „acolo” – e important sa ne sincronizam cu forta lor.

Ceea ce face aceasta saptamana atat de grozava depinde atat de jocul cosmic, cat si de modul in care reactionam la el. Unghiul pe care Venus si Jupiter il formeaza in zodia Berbec va oferi un impuls vietii noastre amoroase, iar intalnirea dintre Luna si Marte ne va permite sa simtim puterea propriei noastre autonomii.

Salata pe care Jennifer Aniston refuza sa o manance si ce ii place sa aiba mereu in frigider

Rac

Unul dintre lucrurile care te fac sa te simti bine cu viata ta este ideea ca ai trecut peste un mare obstacol si acum te simti suficient de libera incat sa te exprimi sincer. Pana acum ti-ai reprimat multe emotii, iar asta ti-a luat o parte din creativitatea vitala.

Saptamana aceasta iti iei ramas bun de la vechile tale modalitati de aparare.

Acum recunosti ce schimbari trebuie facute si mergi cu curaj inainte. Chiar daca nu-ti ascunzi vulnerabilitatea, te simti puternica si pregatita pentru ceva nou. E ca si cum tocmai ai finalizat un ciclu personal, iar unul nou si total diferit este pe cale sa inceapa. Iubesti din nou viata si asta se vede!

Sagetator

Saptamana aceasta e o gura de aer proaspat pentru tine, deoarece ai trecut printr-o multime de angoase mentale si pare ca tot raul se apropie in sfarsit de final. Ai ajuns la concluzia ca tu insati esti singura ta salvare si iti asumi pe deplin deciziile.

Nu-ti place cand accepti situatii care iti sunt daunatoare, iar in aceasta saptamana iti vei face un plan detaliat si vei evada cu siguranta. Jupiter e de partea ta, de aceea nimic din ce iti propui nu este imposibil – esti pregatita sa-ti infrunti toti demonii si sa mergi mai departe.

S-ar putea sa faci totul singura, dar asta ti se potriveste foarte bine, pentru ca esti o fire independenta.

Lucrezi mai bine pe cont propriu, iar saptamana aceasta te vei simti mai optimista decat te-ai simtit tot anul. E vara si viata e frumoasa: locuri de vizitat, oameni de intalnit… totul este posibil.

Testul simplu si practic, care te ajuta sa iei cea mai buna decizie pe loc

Pesti

Ceea ce incepe ca o saptamana lunga de asteptare se transforma rapid in saptamana in care totul merge ca uns. Dar asta nu e o surpriza pentru tine, deoarece ai depus mari eforturi pentru ca totul sa mearga bine.

Viata ta amoroasa, de exemplu, va lua o intorsatura pozitiva.

Vei experimenta intregul efect al Lunii in conjunctie cu Mercur pe data de 27 si asta va oferi acel impuls suplimentar relatiei de iubire. De asemenea, tu faci echipa buna cu Neptun retrograd, care are un efect ciudat de a pune lucrurile in perspectiva pentru tine.

Cu alte cuvinte, pozitia sa retrograda te va face sa te opresti si sa te gandesti, iar apoi, cand te elibereaza, nu doar ca vei sti exact ce sa faci, ci vei proceda de asemenea cu incredere, ajungand sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat.

Foto: Pexels.com