Testul simplu si practic, care te ajuta sa iei cea mai buna decizie pe loc

1
De Mia Nicolescu
26 iun. 2022

Luarea deciziilor este o chestiune complicata, chiar daca uneori este vorba de un raspuns simplu precum da sau nu.

Desi exista 50% sanse sa iei decizia corecta, cand vine vorba de a te decide intre un “da” ferm si un “nu” timid, se pare ca la fel exista si 50% sanse sa iei decizia gresita.

Insa, asa cum se arata pe TikTok, exista un truc rapid pe care il poti folosi pentru a te imputernici atunci cand iei acest tip de decizii. Potrivit TikToker-ului @st.finnikin, atunci cand te confrunti cu o intrebare care necesita un raspuns scurt – da sau nu, este suficient sa iti privesti propriile maini pentru a merge in directia corecta.

@st.finnikin

#quicktipforthemisfits #healingtiktok

♬ Dopamine – St. Finnikin

Cum sa iei o decizie/ sa raspunzi cu “DA” sau “NU” prin testul muscular al degetelor
  1. Blocheaza degetele aratatoare si degetele mari de la ambele maini in timp ce stabilesti o intentie, un scop. Impreuneaza degetul aratator cu degetul mare de la aceeasi mana, in forma de “O”. Apoi treci degetul aratator de la cealalta mana prin acel inel si impreuneaza-l cu degetul mare, formand din nou un cerc/litera O. Cand este facut corect, ar trebui sa arate ca verigile unui lant, asemanator cu simbolul infinitului.
  2. Acum intreaba-te cu voce tare: “Da sau nu?”. Asigura-te ca iti setezi in minte o intentie, un scop in timp ce faci asta.
  3. Incerca sa tragi foarte repede inelul format din degetele unei maini prin inelul format din degetele celeilalte maini. “Daca ramane blocat, inseamna ca raspunsul este afirmativ – DA”, spune St. Finnikin, iar daca se rupe, este “NU”.
CHIAR FUNCTIONEAZA?

Potrivit TikTok, aceasta metoda functioneaza, deoarece corpul tau simte raspunsul inainte ca mintea ta sa-l proceseze sau sa-l gandeasca prea mult. Mai precis, trucul in cauza se bazeaza pe un concept de vindecare energetica numit testare musculara sau radiestezie cu degetele.

Se bazeaza pe credinta ca majoritatea cunostintelor corpului se afla mai degraba in mintea subconstienta decat in ​​mintea constienta. Sau, asa cum spune @st.finnikin, “Inima stie intotdeauna cel mai bine.”.

Testul controversat de iubire care duce la despartirea cuplurilor

Testul muscular utilizeaza energia care trece prin si in jurul corpului tau pentru a accesa cunostintele subconstiente. Se crede ca atunci cand sunt prezentati organismului, stimulii pot intari sau slabi muschii, facandu-i sa reactioneze intr-un mod care iti permite sa stii ce este corect sau gresit pentru tine.

Aceasta metoda prezentata pe TikTok este o forma de testare a muschilor care iti va gasi degetele slabite atunci cand un rezultat nu se aliniaza cu corpul tau, provocand ruperea blocarii degetelor. Daca un rezultat se aliniaza cu energia ta, degetele vor ramane blocate atunci cand tragi sa le desparti.

Este important de retinut ca testarea muschilor nu este considerata o metoda dovedita stiintific. Atunci cand ai de luat o decizie, ceea ce este cu adevarat important este sa fii cat mai sincera cu tine si cu valorile tale. Daca poti face asta, vei fi exact acolo unde trebuie sa fii.

Foto: depositphotos.com