Cele mai obsesive zodii, maestre ale manifestarii

1
De Alice Papuc
3 nov. 2022

Cu totii avem micile noastre obsesii, insa aceste zodii ridica obsesia la rang de arta. Daca vor invata sa foloseasca toata aceasta energie in propriul folos, vor deveni adevarate maestre ale manifestarii si vor obtine orice doresc!

Obsesia se poate manifesta in mai multe forme. In timp ce unii sunt obsedati de bani sau de propriul aspect fizic, altii sunt obsedati de partenerul de viata. Conform astrologiei, fiecare zodie are cate o fixatie si poate deveni obsedata de ceva. Dar care sunt cele mai obsesive zodii? Cum duc zodiile obsesia la un cu totul alt nivel si cum ajung maestre in manifestare? Iata topul:

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este una dintre cele mai obsesive zodii. Odata ce o idee ii acapareaza gandurile, nativul Taur este de neclintit. Acest lucru se aplica oricarui aspect din viata lui, fie ca vorbim despre un hobby, o persoana sau despre locul de munca. De exemplu, daca va dezvolta o pasiune pentru a colectiona figurine, Taurul nu se va lasa pana nu va avea sute de figurine expuse prin locuinta. Sau le va depozita undeva in siguranta, dupa cum va considera necesar. Cert este ca nativul Taur se va gandi la aceasta colectie de figurine si va investi atat de multa energie in acest subiect, pana va manifesta efectiv colectia.

Legat de relatii, Taurul isi doreste angajament complet. Este predispus la gelozie si la comportament obsesiv. Se va concentra pe o singura persoana, acea persoana unica in ochii lui, si nu se va lasa pana nu va obtine exact relatia pe care si-o doreste.

Ce inseamna cand visezi ca te ratacesti?

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este o zodie predispusa catre obsesie. Instinctiv, Leul este dominant si poate exagera cu nevoia de control. Nativul Leu isi doreste sa fie adorat, sa se afle in centrul atentiei, iar daca cineva nu ii va face jocul sau, mai rau, il va critica, Leul o va lua extrem de personal. Va depune un efort considerabil pentru a se aranja inainte de o intalnire si va fi foarte atent la numarul de aprecieri din social media. Leul este, cel mai probabil, cea mai obsedata zodie de retelele sociale, asa ca nu uita sa ii apreciezi postarile!

Limbajele iubirii: cum te apropii cu adevarat de barbatul pe care il iubesti

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dar care este zodia care va castiga locul I in clasamentul celor mai obsesive zodii? Cu siguranta, Scorpionul! Acest lucru va fi evident mai ales in relatiile pe care le dezvolta. De la bun inceput, va face orice ca sa cunoasca toate detaliile despre partener. Iar daca partenerul nu ii va spune tot ce doreste sa afle, va gasi singur o cale. Aproape ca partenerul ramane fara intimitate! De asemenea, Scorpionul este atat de pasional incat devine cu usurinta gelos si posesiv.

Sopteste aceasta fraza inainte de a merge la culcare si tot ceea ce iti doresti va veni la tine

Cu toate acestea, daca Scorpionul va invata cum sa isi canalizeze pasiunea si energia, va putea manifesta tot ceea ce isi doreste, atat in relatii, cat si in viata.

Foto: Freepik.com