Cele mai proaste compatibilitati parinte-copil, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
9 apr. 2022

Legatura dintre parinte si copil este sacra si extrem de frumoasa. Cu toate acestea, nivelul de incredere si de prietenie poate sa difere in fiecare relatie parinte-copil.

Unii parinti sunt iubitori de distractie, deschisi la minte, care au capacitatea de a-si face copiii sa se simta extrem de confortabil in compania lor.

Pe de alta parte, sunt altii care impun reguli stricte si cer ordine si disciplina, lucru extrem de deranjant pentru copiii in crestere, indemnandu-i si mai mult sa incalce regulile, sa devina mai rebeli si sa se indeparteze de ei.

Acestea fiind spuse, daca ai dezacorduri constante cu copilul tau si certurile dintre voi au devenit o pacoste comuna, iata mai jos o lista cu perechile zodiacale parinte-copil care sunt cel mai putin compatibile.

Cele mai proaste compatibilitati parinte-copil, in functie de zodie:

Berbec – Rac

Berbecii sunt cei mai entuziasti de scopurile si ambitiile copiilor lor. Totul este despre a te impinge pentru a ajunge la culmile succesului si pentru a profita de fiecare oportunitate care iese in cale.

Cu toate acestea, Racilor le poate lipsi adesea acel zel si entuziasm. Sunt persoane sanatoase din punct de vedere emotional, care isi doresc mai mult sa-si ia timpul necesar pentru orice si sa se miste in propriul ritm.

Acest lucru creeaza cumva o bariera uriasa intre cei doi, facandu-i cel mai putin compatibili.

Gemeni – Taur

Gemenii si Taurul au personalitati complet diferite.

In timp ce Gemenii sunt foarte sociabili si iubesc sa fie in compania oamenilor, Taurii sunt cei mai mari introvertiti si prefera sa ramana in propriile lor zone de confort.

Deci, de fiecare data cand un parinte Gemeni isi indeamna copilul Taur sa fie mai deschis fata de oameni noi, este probabil ca acesta sa se inchida si mai tare in el si sa devina mai distant.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com