Ce spune zodia bebelusului tau despre personalitatea lui

1
De Cristina Tudor
16 apr. 2022

Afla care este personalitatea bebelusului tau, in functie de zodia in care s-a nascut!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acest copil abordeaza viata cu mare energie si viteza, fiind impulsiv din fire. Activitatea este totul, el este cu capul inainte in toate, uneori la propriu. El va fi copilul arhetipal cu lovituri si vanatai. Pasionat si dedicat, el isi va asuma rolul de initiator si lider si se va astepta ca prietenii lui de joaca sa ii urmeze ordinele si sa ii respecte dreptul de a conduce.

Cheia personalitatii lui: pasionat, puternic, independent, energic, curajos, ambitios si puternic.

Sfatul parintesc: netezeste drumul invatandu-l pe copilul tau Berbec notiunea de compromis.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acesta este un copil pragmatic, senzual, care apreciaza ceea ce poate fi detinut, gustat, atins si experimentat. Acesta este motivul pentru care e atat de indemanatic – ii place sa produca ceea ce poate fi vazut si apreciat. El se multumeste adesea sa lase lucrurile sa ramana asa cum sunt, deoarece ii place siguranta rutinei. Este iubitor si generos si asa va fi si in viata de adult.

Cheia personalitatii lui: pasiv, cooperant, creativ, armonios, frumos, afectuos, moderat, indulgent, rezistent si sociabil.

Sfatul parintesc: invata-ti copilul Taur ca uneori e benefic sa faci lucrurile in felul altcuiva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest copil este foarte sociabil si comunica cu usurinta cu oricine. Varietatea este condimentul vietii lui. El gaseste mereu urmatoarea activitate mult mai interesanta decat prima.

Poate fi extrem de zgomotos si obositor, deoarece energia lui fizica este mereu la niveluri crescute, miscandu-se continuu si rapid. Interesul lui nu este usor de mentinut, asa ca plictiseala se poate instala cu usurinta.

Cheia personalitatii lui: rapid, vorbaret, destept, abil, inteligent, rational, expresiv si adaptabil.

Sfatul parintesc: puterea de concentrare/rezistenta poate fi incurajata asigurandu-te ca micutul/micuta ta Gemeni stapaneste o abilitate inainte de a trece la urmatoarea.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com