Zodiile copiilor care scapa basma curata atunci cand mint

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2022

Indiferent cat de buna este o persoana, ea va minti daca situatia o cere.

O minciuna poate fi spusa din numeroase motive: pentru a evita neplacerile, pentru a scapa de o rautate sau, pur si simplu, pentru ca o persoana nu se poate abtine sa nu cedeze tentatiei. Acestea fiind spuse, uneori, cei mai amabili, draguti si nevinovati sunt cei mai mari mincinosi. Copiii, spre exemplu! Ei sunt cei mai vulnerabili oameni de pe pamant, dar, in mod surprinzator, exista unii extrem de norocosi si inteligenti care scapa basma curata de fiecare data.

Cu ajutorul astrologiei, poti afla exact cine sunt acesti copii. Asadar, copii care apartin acestor zodii sunt cei mai buni mincinosi si scapa mereu cu usurinta. Zodiile copiilor care scapa basma curata atunci cand mint:

Rac

Racul este emotiv si e cunoscut pentru natura lui grijulie. Acestea fiind spuse, copiii nascuti sub acest semn zodiacal sunt si ei foarte sensibili. Totusi, ei pot fi si, maestri povestitori, care scapa cu brio din fiecare episod de minciuna. Desi pot parea cinstiti si sinceri, ceea ce sunt, uneori pot exagera, spunand lucrurile care nu s-au intamplat niciodata, justificandu-le cu multa inteligenta.

Gemeni

Spre deosebire de copiii care sunt introvertiti social si adesea timizi, copiii Gemeni sunt grozavi in initierea conversatiilor. In timp ce le place sa fie in preajma oamenilor, sa-i fermece cu inteligenta si umorul lor, pot merge mai departe si pot denatura adevarul pentru a-l face sa sune mai interesant. Din moment ce o fac cu cea mai mare precizie, aproape ca nu sunt prinsi niciodata. Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com