Cum va fi prima noapte de amor pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
8 apr. 2022

A face dragoste pentru prima data este un moment destul de importanta in viata unei persoane. Potrivit mai multora, amintirea primei nopti de amor este intiparita in minte pentru totdeauna.

In timp ce multi oameni fac un mare caz din asta, altii aleg sa nu se exteriorizeze. Una peste alta, fiecare persoana reactioneaza diferit dupa prima experienta sexuala. In ciuda acestui fapt, zodiile ne ajuta sa identificam unele aspecte comune intre oameni.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru Berbec, a face sex pentru prima data nu este mare lucru. El stie ca sunt multe lucruri mai importante de care trebuie sa se ocupe in viata.

Nu va fi gresit sa spunem ca Berbecul trateaza prima noapte de amor ca pe ceva de bifat din lista lui de lucruri de facut.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul tinde intotdeauna sa dea lucrurilor o importanta mai mare decat este cazul, iar prima noapte de dragoste nu face exceptie.

El vrea ca momentul sa fie un eveniment romantic si plin de sens.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar putea incerca sa treaca peste prima lor experienta sexuala fara sa o trateze ca ceva prea special.

Cu toate acestea, o pot trata si ca pe ceva important. In general, ei vor avea sentimente mixte cu privire la acest subiect.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului ii place sa aiba parte de romantism in viata lui. Se va asigura ca are starea de spirit potrivita si totul este perfect atunci cand face sec pentru prima data.

Il va trata ca pe un eveniment marcant al vietii lui.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com