3 femei din horoscop care sunt Regine de Gheata. Ratiunea este punctul lor forte si se ataseaza foarte greu

1
De Cristiana Astefanoaiei
13 dec. 2022

Trei zodii de femei care pot fi denumite, cu usurinte, Regine de Gheata. Se remarca printr-o indiferenta si o eleganta aparte!

Este aproape un talent sa poti astepta inainte de a reactiona. Pentru multi dintre noi, impulsul de a reactiona fara sa ne gandim este puternic, in loc sa luam o pauza, sa analizam circumstantele si sa cantarim care este cea mai buna miscare.

Totusi, aceste 3 semne zodiacale sunt atat de rationale, incat sunt capabile sa respire, sa numere pana la zece, iar apoi, cand le-a scazut tensiunea arteriala, sa reactioneze. Astfel, reusesc sa fie stapane pe ele si pe situatie!

Regine de Gheata din zodiac

Aceste 3 zodii de femei sunt renumite pentru stapanirea lor de sine, ceea ce le face sa para complet inabordabile. Totusi, indiferenta lor este doar o masca, sub care se ascund emotii si trairi puternice. Doar ca reusesc sa le tempereze, astfel incat sa poata fi extrem de rationale!

Te numeri printre ele?

CAPRICORN

Regine de Gheata prin definitie, femeile nascute in semnul Capricornului sunt intelepte, mature si sensibile. Daca si tu apartii acestui semn, avand zodia sau ascendentul in Scorpion, cu siguranta nu iti sunt caracteristice reactiile exagerate. Ba chiar mai mult, stii ca ele provoaca mai mult rau decat bine.

Horoscop: trasaturile tale in functie de ascendent si descendent. Harta completa a zodiei tale

Esti prudenta din fire si incerci sa nu faci nimic din ce crezi ca vei regreta mai putin.

Capricornii tind sa faca un pas inapoi de la o situatie volatila si sa o priveasca logic. Cum pot face ca situatia sa fie mai buna? Daca nu exista nimic din ceea ce pot face care sa fie de ajutor, Capricornii se retrag din ecuatie. Daca o femeie Capricorn are de ales si se poate retrage dintr-un conflict, cu siguranta o va face cu eleganta!

FECIOARA

Inainte ca Fecioara sa reactioneze si sa provoace o reactie in lant de emotii si comportamente negative, are tendinta de a scrie lucrurile. Probabil ca si tu te recunosti daca esti in acest semn, stiind ca, adesea, preferi sa te retragi si sa-ti notezi ideile decat sa iti exprimi sentimentele. Ceea ce scrii nu este la fel de important ca actul de a scrie, care iti ofera o sansa de a te calma, de a-ti aduna gandurile si de a actiona dintr-un loc al ratiunii, nu al emotiilor.

Ulterior, chiar poti sa revii la ce ai scris la un moment dat, pentru a vedea daca presupunerile au fost corecte, ce ai invatat din situatie si daca ai actionat intr-un mod sanatos. Fecioarele fac din orice lucru un moment de invatare.

„Sirenele seducatoare” ale zodiacului – 4 zodii de femei irezistibile

Este un talent sa poti astepta inainte de a reactiona. Iar Fecioara reuseste cu brio sa fie una dintre cele trei regine de gheata ale zodiacului.

TAUR

Taurii sunt maestri in arta de a nu reactiona exagerat, dar asta nu inseamna ca nu-si mentin abilitatile ascutite. Atunci cand se intampla ceva care in mod normal te-ar face extrem de furioasa, te opresti o vreme. Apoi vii cu un plan care te-ar ajuta sa beneficiezi de cel mai bun rezultat posibil. Te recunosti? Cu siguranta Taurii au o ratiune si o capacitate de analiza atat de fina, incat uneori cei din jur nici nu o recunosc!

Trei zodii de femei care merita sa fie numite regine. Au gratie si putere divina!

Odata ce sunt calmi si au un plan de actiune, Taurii actioneaza dintr-un loc de control si neutralitate. Nimeni nu vrea sa experimenteze un Taur care se enerveaza foarte tare, asa ca, cu cat Taurul este mai rational, cu atat mai bine.

Foto: Instagram/@goicoechea