„Sirenele seducatoare” ale zodiacului – 4 zodii de femei irezistibile

1
De Teodora Tirca
20 sept. 2022

Toate zodiile au o latura senzuala, insa aceste semne sunt considerate infailibile atunci cand vor sa cucereasca pe cineva. Vocea, privirea si intregul limbaj corporal le transforma in adevarate sirene.

Daca vrei sa-ti determini nivelul de seductie, trebuie sa afli cum e pozitionata Venus, planeta iubirii, in harta ta natala. Asta pentru ca Venus reflecta modul in care ne comportam cand vine vorba despre dragoste si seductie. Daca planeta Venus este pozitionata intr-un semn zodiacal guvernat de Venus (Taur si Balanta), cel mai probabil esti un fel de magnet al dorintei.

De asemenea, poti sa te uiti si la planeta Marte, care este legata de partea „carnala” a existentei noastre – sex, agresivitate si senzualitate. Daca Marte este in Leu pe harta ta natala, se spune ca poti aprinde „focul” in inima oricui (ca exemplu le avem pe reginele J Lo si Kylie Jenner). Leii sunt condusi de a cincea casa a placerii, asa ca prioritizeaza satisfactia, fericirea, placerea.

Taur

Taurul condus de Venus are un magnetism special. Capacitatea sa de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil este ceea ce il ajuta pe acest semn romantic de pamant sa imprastie un vibe fermecator. Taurii isi pot atrage fara efort partenerii – chiar daca doar pentru a lenevi in pat toata ziua.

„Venus, conducatorul Taurului, guverneaza tot ce este legat de placere, astfel incat femeile nascute sub semnul Taurului sunt foarte conectate la cele cinci simturi ale lor”, spune pentru publicatia Bustle Tamerri Ater, astrolog si fondator al Gift of the Nile Wellness. „Conexiunea lor cu a doua casa a banilor din astrologia moderna le trezeste dorinta de a poseda atat obiecte materiale, cat si parteneri romantici.”

Daca te-ai plictisit de jeansi, incearca aceste 5 alternative ale femeii stilate

Leu

Leul nu simte nevoia sa se ascunda atunci cand se simte atras de cineva, de aceea cucereste pe oricine cu abordarea sa indrazneata si directa. Acest semn de foc isi cunoaste valoarea si foloseste increderea de sine pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Femeia Leu este guvernata de soare, sursa noastra vitala, „deci nu se poate abtine sa nu atraga si sa nu seduca, adesea fara sa depuna efort”, spune Ater. „Leul este, de asemenea, conectat la a cincea casa a romantismului, a intalnirilor si a flirtului in astrologia moderna, aspecte pe care le stapaneste foarte bine”.

Balanta

Nu numai ca Balanta este condusa de Venus, dar este de asemenea un semn care reprezinta modul prin care relationam unul cu celalalt. Acest semn sociabil de aer are abilitatea de a se conecta cu ceilalti fara efort, ceea ce ii dezarmeaza complet pe potentialii iubiti.

„Balanta este un semn cardinal de aer, asa ca are un stil de seductie diferit de cel al Taurului, un semn de pamant”, explica astrologul. „Fiind semnul parteneriatului, Balanta nu se poate abtine sa nu-si atraga perechea, iar oamenii sunt atrasi in mod natural de ea.”

Semne ca inteligenta este principalul lucru care te atrage la un barbat

Scorpion

Exista un motiv pentru care Scorpionii sunt piatra de temelie a pasiunii si a intimitatii. La urma urmei, sunt condusi de Pluto si de a opta casa a sexului si a tabuului. Natura lor misterioasa explica, in parte, magnetismul pe care il emana; le place sa lase loc imaginatiei atunci cand ceilalti se raporteaza la ei.

„In mod traditional, fiecare semn zodiacal este conectat la o parte a corpului, iar Scorpionul guverneaza organele genitale”, spune Ater. „De asemenea, aceasta zodie este guvernata in mod traditional de planeta pasiunii si a energiei primare, Marte, iar conducatorul sau modern este Pluto, planeta magnetismului.” Combinand aceste doua energii, este usor de inteles de ce Scorpionii sunt atat de pasionali si fermecatori.

Foto: Instagram/@edenfines