Semne ca inteligenta este principalul lucru care te atrage la un barbat

1
De Mia Nicolescu
6 sept. 2022

Inteligenta este pentru fiecare dintre noi diferita. Eu s-ar putea sa cataloghez un barbat drept inteligent din motive pe care tu nu le gasesti demne de inteligenta cuiva.

Insa fiecare om este liber sa aleaga cu cine isi petrece timpul si cu cine vrea sa isi imparta tot restul vietii. Doar pentru ca un barbat nu a absolvit doua facultati, nu lucreaza la una dintre cele mai bune companii din oras sau are zile in care prefera sa stati imbratisati in timp ce va uitati la un film in loc sa discutati despre ce se intampla in lume sau daca exista sau nu extraterestii, nu inseamna ca nu este partenerul ideal pentru cineva.

De ce femeile inteligente raman blocate in relatii nesanatoase?

Insa sunt unele dintre noi carora le este mai greu sa gaseasca un barbat care sa le satisfaca din toate punctele de vedere, in special din punct de vedere psihic. Daca de ceva timp ai sesizat ca iti este tot mai greu sa iti placa cineva, arunca o privire peste semnele care indica faptul ca esti atrasa de barbatii inteligenti. S-ar putea ca asta sa fie “problema ta”, de altfel, nimic ingrijorator.

Semne ca esti atrasa de barbatii inteligenti

1. Gasesti conversatile profunde drept cel mai bun preludiu.

2. Ideea ta de intalnire ideala consta intr-o plimbare pe culoarele unei librarii in timp ce va faceti recomandari de carti unul celuilalt. Un om care citeste – romane, ziare, non-fictiune, oricare ar fi lectura lui preferata – este un om care nu va ramane niciodata fara lucruri de spus.

3. Stii ca inteligenta nu tine doar de inteligenta acumulata in urma numeroaselor carti citite. Esti interesata in special si de inteligenta emotionala – capacitatea de a ne recunoaste si gestiona propriile emotii.

4. Nu esti impresionata de acreditarile lui; apreciezi faptul ca nu se lauda cu ce poate si ce are. Lauda-l tu din cand in cand si lasa-l sa stie ca esti mandra de el.

5. Ai incredere deplina in capacitatea lui de a purta atat o conversatie cu tatal tau de 65 de ani, cat si cu fratele tau de 25 de ani, despre orice, de la sport la situatia din Ucraina.

6. Ii trimiti mesaje si primesti inapoi propozitii complete, corecte din punct de vedere gramatical. Bonus: stie sa adauge in mod inteligent un emoji la sfarsitul propozitiei.

7. Nu te duci cu el la film decat dupa sase luni de la relatie. Nu pentru ca nu-ti plac filmele, ci pentru ca nu ati epuizat inca subiectele de discutie.

8. Iti place ca noaptea de film inseamna un clasic Hitchcock sau un nou film francez, nu The Fast & The Furious.

9. Nu este coplesit de o minte feminina complexa. “Interesant, spune-mi mai multe”, zice el, in loc de “Gandesti prea mult”.

Tu ti-ai dat seama pana in prezent ce fel de barbat preferi? Sunt semne ca esti atrasa de barbatii inteligenti?

Foto: depositphotos.com