Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 16-22 ianuarie

1
De Cristina Tudor
16 ian. 2023

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana plina de iarna.

Spune-mi ce zodie esti pentru a-ti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in aceasta saptamana din ianuarie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Promit sa nu mai regret nimic din ce s-a intamplat. Accept, invat lectiile importante, inchid usa trecutului si merg mai departe cu viata mea.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Preiau controlul asupra vietii mele. Stiu ca daca vreau cu adevarat sa fac o schimbare in viata mea, nu trebuie sa mai permit nimanui sa fie responsabil pentru mine. Nu mai permit altor persoane sa ma domine.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ofer vietii exact ce imi doresc astfel incat si ea sa imi ofere mie fericire si liniste. Sunt bucuroasa ca ma aflu in viata.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Sunt impacata cu ceea ce traiesc. Linistea si armonia interioara se intampla in momentul in care aleg sa nu permit unei alte persoane sau evenimente sa imi controleze gandurile si emotiile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: In fiecare zi sunt un om mai bun decat am fost ieri. Lucrez la mine zi de zi, clipa de clipa pentru ca vreau sa devin cea mai buna versiune a mea.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com