Mantra zodiei tale pentru prima jumatate a anului 2023

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2023

Spune-mi ce zodie esti pentru a afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in prima jumatate a anului 2023.

Anul 2023 a inceput cu cateva surprize interesante pentru majoritatea zodiilor. Universul ne-a fortat sa acceptam prezentul, sa invatam sa ne detasam de trecut, sa intelegem ca tot ce s-a intamplat a fost un plan al divinitatii pentru a ne ajuta sa devenim o versiune mai buna a noastra si sa ne concentram pe ceea ce suntem si pe ceea ce vrem sa devenim.

Am intrat in acest an cu energii proaspete, cu dorinta de schimbare si de a trai cel mai frumos capitol al vietii noastre. Urmatoarele luni nu vor fi tocmai simple, insa vor fi destul de echilibrate si de stabile, venind ca o usurare pentru sufletele noastre obosite. Aceasta perioada vine cu teme importante de care trebuie sa ne ocupam, cu dragoste, liniste si visuri implinite.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in prima jumatate a anului 2023:

Horoscop Berbec

Ma adaptez la orice schimbare. Nu tin cu dintii de ceea ce a fost si nici nu ma atasez prea mult de ceea ce este. Sunt precum o frunza in bataia vantului, ma las ghidata de Univers si ma bucur de calatorie.

Horoscop Taur

Sunt libera sa traiesc asa cum imi doresc. Nimeni nu imi poate spune ce trebuie sa fac sau de ce am nevoie pentru a fi fericita. Sunt in cel mai frumos capitol al vietii mele pentru ca, in sfarsit, am invatat sa ma bucur cu adevarat de ceea ce mi se intampla.

Horoscop Gemeni

Mintea mea este o adevarata putere pozitiva, nu un dusman. Imi onorez gandurile, le accept asa cum sunt si le permit sa ma ajute sa imi dau seama cine sunt si ce imi doresc de la aceasta viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com