Lucrul pe care nu l-ar recunoaste niciodata, in functie de zodia lui. Scorpionul se teme de angajamente!

1
De Alice Papuc
25 mai 2023

Caracteristicile zodiei lui sunt mai revelatoare decat te-ai astepta. Acestea te pot ajuta inclusiv sa iti imbunatatesti relatia de cuplu.

Tu stii care este lucrul pe care nu l-ar recunoaste niciodata partenerul tau? Astrologia iti raspunde la intrebari!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul se teme ca cei dragi sa nu plece de langa el. Uneori simte ca nu este indeajuns si nu stie cum sa actioneze. In acele momente, se enerveaza si devine recalcitrant. Poate parea rece si nepasator, dar este o persoana devotata.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lucrul pe care nu l-ar recunoaste niciodata nativul Taur este acela ca ii pasa prea mult de modul in care este perceput. Uneori este nesigur si isi doreste ca tu sa iti reconfirmi sentimentele fata de el.

Cum sa il cunosti mai bine, in functie de zodia lui. Intrebarea pe care trebuie sa i-o adresezi

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul Gemeni nu ar recunoaste niciodata ca fuge de plictiseala pentru a nu isi procesa sentimentele. Ii este teama de singuratate, astfel ca va caua mereu sa fie activ si inconjurat de oameni.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul Rac este mereu atent si ii pune pe cei din jur pe primul plan. Nu va recunoaste atunci cand ceva il va supara. Nu vrea sa ii faca pe cei din jur sa se simta incomod si va lasa mereu de la el. Cu toate acestea, exista lucruri care il afecteaza.

Leu (23 iulie – 22 august)

Oricat de nepasator ar parea, Leul are anumite nesigurante. Atunci cand lucrurile nu merg bine in relatie, se teme ca partenera il va parasi. O va blama pe aceasta astfel incat el sa nu se simta vinovat. Cu toate acestea, el sufera.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Oricat de calculat ar parea nativul Fecioara, acesta se lupta cu propriile ganduri negative. Uneori ii este dificil sa vada partea plina a paharului. Face curatenie constant pentru a simti echilibru in viata lui.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ar recunoaste niciodata, dar nativul Balanta fuge de sentimentele sale. Prefera sa se mentina mereu ocupat si sa se ocupe de problemele celor din jur.

Ce face cand nu se simte bine, in functie de zodia lui. Berbecul se enerveaza de la lucruri marunte

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ce nu ar recunoaste niciodata Scorpionul? Se teme de angajamente. Crede ca se va implica prea mult si cei din jur il vor rani. Este mai sensibil decat pare si este dificil sa ii castigi increderea.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul tine la libertatea lui si nu ar recunoaste niciodata ca este dispus la compromisuri pentru partenera ideala. Oricat de rigid ar parea in acest aspect, atunci cand se indragosteste, va tine cont de nevoile tale. Totul este sa nu il presezi.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Desi poate parea mult prea serios si insetat de succes, Capricornul isi doreste doar sa isi asigure o viata buna. Iar daca il vei sustine, va face totul ca tu sa fii fericita.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul este destul de nesigur in relatii. Se teme sa isi puna sufletul pe tava si va prefera relatiile pasagere, in care sa nu investeasca prea mult.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu ar recunoaste niciodata, insa uraste sa se simta vulnerabil. Va cere ajutorul doar atunci cand va simti ca nu mai poate face nimic.

Foto: freepik.com