Lucrul spre care se grabeste, in functie de zodia lui. Racul se grabeste sa isi arate sentimentele

1
De Alice Papuc
6 iul. 2023

Viata este mai agitata ca oricand si cu totii ne grabim sa realizam diverse lucruri. Credem ca suntem in urma si experimentam sentimente de deznadejde.

Te-ai intrebat vreodata care este lucrul spre care se grabeste partenerul tau? Sa fie succesul, banii sau faima? Descopera care este acesta, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul nu poate sta locului. Mereu vrea sa faca ceva si sa se depaseasca pe el. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand a terminat o relatie. Se grabeste prea mult sa treaca mai departe si nu isi proceseaza sentimentele. Nu vrea sa se simta “blocat” sau constrans in niciun fel.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lucrul spre care se grabeste Taurul? Spre zona lui de confort. Odata ce a descoperit ce ii place si ce isi doreste, nu inceteaza sa traga catre acel lucru.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni se grabeste sa creada ca are dreptate. Cauta mereu sa isi argumenteze opinia si crede ca poate sa iti citeasca gandurile.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul se grabeste prea mult sa ofere totul pe tava. Se implica cu adevarat in relatii si uneori are de suferit.

Cum reactioneaza cand ii spui ca il iubesti, in functie de zodia lui. Barbatul Balanta asteapta sa ii demonstrezi prin gesturi!

Leu (23 iulie – 22 august)

Oricat de concentrat este pe sine, Leul se grabeste sa ii apere pe cei dragi. Nu suporta nedreptatea si ii va ajuta mereu pe cei pe care ii iubeste. Chiar daca asta inseamna, din cand in cand, sa isi calce pe orgoliu.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioara se grabeste sa fie acolo pentru oamenii care il sustin. Chiar daca asta inseamna sa isi dea peste cap tot programul, nu renunta niciodata.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanta se grabeste catre o lume mai buna si lipsita de conflicte. Acesta este si motivul pentru care evita sa isi spuna parerea sau sa intre in situatii tensionate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul se grabeste prea tare sa ii judece pe cei din jur. Daca ar putea, ar ridica un zid de protectie in jurul lui.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul se grabeste prea tare catre viata pe care o doreste. Din acest motiv, poate sa dezvolte frustrari si sa creeze adevarate conflicte in jurul lui.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Capricornul se grabeste prea tare in relatia cu cei din jur. Incearca sa le rezolve toate conflictele si sa fie mereu prezent. Din aceasta cauza, uneori se simte epuizat.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul se grabeste mereu catre libertate. Din acest sens, pierde oameni importanti si lucruri frumoase din viata lui.

Cel mai important lucru in care crede, in functie de zodia lui

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti se grabeste prea mult sa se increada in oameni. Mereu ii crede nevinovati si nu poate sa judece pe nimeni.

Foto: depositphotos.com