Luna Noua 26 septembrie: Primim energie divina si purificatoare, ca durerile din suflet sa fie vindecate

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2022

Luna Noua din 26 Septembrie 2022 ne aduce energie divina vindecatoare, ce ne ajuta sa ne purificam sufletul de umbrele toxice ale trecutului, oferindu-ne totodata puterea de a indrazni, urmand un nou drum catre implinirea visurilor noastre profunde.

Va invitam sa descoperiti influentele pe care Luna Noua in Balanta le aduce in viata noastra, precum si sfaturile Universului pentru aceasta perioada.

Luna Noua din 26 Septembrie 2022 va avea loc la ora 00:55 in Romania, ora putand sa difere putin in functie de regiunea unde ne aflam pe Pamant. Insa prima ora trecuta de miezul noptii va incadra acest eveniment astral, ce va aduce puternice influente asupra vietii si sufletului nostru.

Luna Noua in Balanta: insemnatate si impact asupra sufletelor noastre

Este timpul sa sadim semintele sperantei, sa deschidem portile catre noi inceputuri, sa avem curajul sa cerem Universului ceea ce ne dorim cu adevarat, pana la cele mai ascunse dorinte, caci aceasta Luna Noua activeaza Legea Atractiei, facand ca visurile sa devina realitate.

Este un moment propice indragostirii, asadar cei singuri au ocazia sa intalneasca acea persoana care sa le rascoleasca simturile, sa le aduca insomnii si fluturi in stomac. Dragostea se amplifica in aceasta perioada, asadar si cuplurile pot avea ocazia sa repare fisurile, sa isi exprime nevoile, sa-si elibereze romantismul si creativitatea in relatie.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com