Mercur in Berbec reprezinta un punct de cotitura in aceasta primavara. Impactul pentru toate zodiile din 19 martie

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 mart. 2023

Din acest moment, toate zodiile vor simti ca apar schimbari importante in vietile lor. Pentru unele dintre noi lucrurile se vor complica in planul amoros, pe cand altele vor avea parte de bucurii in ceea ce priveste banii si realizarile profesionale. Vezi ce te asteapta in urmatoarea perioada!

Mercur in Berbec dureaza din 19 martie 2023 pana pe 3 aprilie, cand planeta actiunii si a curajului ajunge in zodia Taur. Mai avem o luna de zile de liniste si cumpatare, caci din 21 aprilie 2023 Mercur incepe retrogradarea in Taur, care va aduce destul de multe neplaceri.

Deocamdata, insa, Mercur in Berbec vine ca un sol de pace pentru a pune sub semnul intrebarii anumite decizii din trecut si a le corecta acum, daca e cazul. Va fi o perioada de introspectie si claritate.

Iata cum sunt afectate toate zodiile

In data de 19 martie, Mercur se va afla in Berbec, ceea ce inseamna ca va exista o influenta puternica asupra tuturor semnelor zodiacale. Aceasta influenta va fi resimtita cel mai puternic de catre semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator), deoarece acestea se impart cu Mercur in Berbec.

5 aspecte astrologice din 2023 care te afecteaza direct. Urmeaza o avalansa de emotii!

Pentru semnele de foc, Mercur in Berbec poate aduce o energie proaspata si entuziasm, facandu-le sa fie mai active si mai increzatoare in abilitatile lor de a comunica si de a lua decizii. Aceste semne zodiacale pot fi mai productive si mai creative decat de obicei, fiind motivate sa-si urmeze pasiunile si sa ia initiative.

In schimb, semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) si semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) ar putea resimti o presiune mai mare asupra lor in aceasta perioada. Mercur in Berbec poate fi destul de impulsiv si poate face ca semnele de apa si de pamant sa se simta fortate sa ia decizii in graba, fara sa analizeze suficient situatia.

Lectia pe care o va invata fiecare zodie in perioada urmatoare:

Berbec

Lectia comunicarii deschise. Vei invata sa iti expui ideile fara frica.

Taur

Vei invata sa risti mai mult, chiar daca e vorba despre riscuri calculate. Ai nevoie sa iesi din zona de confort.

Gemeni

Inveti sa te organizezi mai bine. Eficientizezi timpul in urmatoarea perioada.

Rac

Lectie cooperarii. Inveti sa apelezi la ajutorul celor din jur atunci cand ai nevoie.

Patru zodii care se vor vindeca emotional si spiritual in urmatoarea perioada. Primavara e sezonul lor de renastere

Leu

Mercur in Berbec te invata o lectie importanta despre rabdare. Apar vesti bune despre un lucru pe care il astepti de multa vreme.

Fecioara

Primesti lectii despre calm. Axietatea si stresul nu fac decat sa te tina in loc si ai nevoie de un imbold ca sa evoluezi.

Balanta

Primesti o lectie despre chibzuinta si economisire.

Scorpion

Lectia ta are legatura cu sanatatea si o vei invata pe calea grea. Apar probleme care nu mai suporta amanare.

Sagetator

Inveti o lectie despre aptitudini si despre cum ar trebui sa nu-ti fie teama sa le arati pentru a atinge performanta.

Capricorn

Vine o lectie despre grija pentru propriul corp. Anumite semne te vor incuraja sa incepi o dieta, sa te apuci de sport sau sa traiesti mai constient.

Varsator

O lectie despre limitele comunicarii. Inveti ce sa spui si unde e mai bine sa patrezi tacerea.

Zodiile care au o putere mentala neobisnuita. Ele sunt conectate cu spiritualitatea intr-un mod aparte

Pesti

Mercur in Berbec, in timpul sezonului zodiei tale, te invata despre entuziasm si petrecerea timpului in compania oamenilor dragi.

In general, Mercur in Berbec poate fi o perioada de crestere personala si profesionala, dar este important sa fim atenti la deciziile pe care le luam in aceasta perioada: sa nu ne grabim, ci sa analizam cu atentie toate optiunile disponibile. Este important sa folosim energia proaspata si entuziasmul adus de aceasta pozitie a lui Mercur pentru a ne atinge obiectivele, dar sa fim, in acelasi timp, constienti de nevoia de a lua decizii bine fundamentate si de a comunica cu claritate.

Foto: Freepik.com