Regula pe care trebuie sa o respecti ca sa fiti impreuna pe termen lung, in functie de zodia lui

1
De Teodora Tirca
9 sept. 2022

Fiecare semn zodiacal are o limita peste care nu poate trece – nici macar atunci cand iubeste din tot sufletul pe cineva.

Ne ia ceva timp, insa relatiile ne invata ce suntem dispusi sau nu sa toleram, pentru ca partenerii nostri sunt ca niste oglinzi ale subconstientului. In functie de trasaturile sale principale, fiecare zodie are o limita de care nu poti trece daca iti doresti sa construiti o relatie durabila. Vezi care e a ta si a partenerului tau – informatiile de mai jos sunt valabile pentru ambele sexe.

Berbec

Berbecii se tem sa-si piarda independenta atunci cand sunt in relatii, ceea ce duce la un comportament capricios. Pentru a-i face sa ramana alaturi de tine, trebuie sa le arati ca iti pretuiesti propria independenta si ca puteti face si lucruri pe cont propriu. Un partener prea atasat si dependent il va indeparta pe Berbec.

Taur

O limita importanta pentru Taur este sa se simta protejat si in siguranta in spatiul lui personal. Taurii au nevoie de un partener care sa le respecte casa si sa recunoasca ca a fi intr-o relatie cu ei inseamna a imparti si a face lucruri impreuna.

Gemeni

Gemenii au nevoie sa-si comunice nevoile si dorintele si nu vor accepta un partener care nu stie sa-i asculte sau care se inchide in el atunci cand este suparat. De asemenea, partenerii care le accentueaza nesigurantele nu au ce cauta in viata lor.

Metoda „pietrei neclintite”, trucul care te ajuta sa reduci la tacere oamenii toxici

Rac

Racii se protejeaza de emotii puternice, de aceea uneori sunt greu accesibili. Un partener care rade de sensibilitatea lor sau nu le intelege aceasta latura le va face mult rau si in final se vor indeparta. Atunci cand un Rac invata in sfarsit sa spuna „Nu”, nimic nu-l va face sa se mai intoarca la ceva toxic.

Leu

Un Leu evoluat se va concentra pe cresterea emotionala pentru a avea succes. Pentru ca relatiile sale sa prospere, are nevoie de un partener care il iubeste pentru ceea ce este si il incurajeaza, in loc sa incerce sa-i diminueze stralucirea.

Fecioara

Fecioarele s-au saturat sa „repare” pe toata lumea. O Fecioara evoluata recunoaste semnele unui partener imatur, care se bazeaza complet pe celalalt pentru a se mentine pe linia de plutire. Se va indeparta imediat de cineva care nu poate avea grija de propria persoana.

Balanta

Balanta are mare nevoie de afectiune si validare, astfel ca nu va ramane intr-o relatie in care nu este apreciata. Atunci cand va simti ca nu e suficient de buna pentru tine, se va inchide in ea, iar relatia se va deteriora.

Scorpion

Scorpionilor le ia foarte mult timp pentru a capata incredere in cineva. Ei au mare nevoie de respect si loialitate, asa ca nu vor rezista langa cineva care incearca sa-i faca gelosi sau nu-i respecta ca fiinte umane. De obicei, relatiile „deschise” sau „casual” nu sunt pentru ei.

Sagetator

Sagetatorii au tendinta sa fuga atunci cand o relatie de iubire se concretizeaza. Libertatea este o valoare importanta pentru ei, iar partenerul trebuie sa inteleaga asta. Daca se vor simti controlati, nu vor ramane langa tine.

Top 5 cele mai atragatoare parfumuri de par

Capricorn

Un Capricorn nu va putea ramane niciodata langa cineva care nu-i respecta cariera si obiectivele pe termen lung. Te va sprijini in orice intreprinzi, dar va avea nevoie de acelasi suport din partea ta.

Varsator

Intr-o relatie, Varsatorii se vor simti fericiti atunci cand rezolva conflictele cu partenerul lor fara ca alte persoane din afara sa intervina. Nici nu te gandi sa apelezi la cineva cu care sa te aliezi impotriva lui.

Varsatorii au, de asemenea, o teama innascuta de a pierde ceva ce nu pot controla. Au nevoie de un partener care sa ii incurajeze, sa-i respecte si sa aiba grija de ei.

Pesti

Pestii nu vor tolera un partener care incearca sa-i manipuleze. Fiind o zodie de apa, au o intuitie extraordinara si stiu pe de rost toate metodele de manipulare. Atunci cand acest lucru li se intampla lor, se simt ofensati si cel mai probabil se vor indeparta.

Foto: Freepik.com