Singura zodie feminina care joaca barbatii pe degete. Este seducatoare si inteligenta

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 ian. 2023

O zodie feminina reuseste sa se remarce prin talentul sau de seductie si manipulare! Intuiesti despre cine este vorba?

Cu totii avem unele aptitudini dobandite de la zodia in care ne-am nascut. Unii suntem mai calmi, altii mai energici, unii mai iubitori, iar altii pur si simplu seducatori. In ceea ce priveste aceasta zodie feminina, seductia este arma ei cea mai de pret!

De cele mai multe ori (sigur, exista si exceptii), femeile nascute in aceasta zodie sunt dispuse sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Sunt ambitioase si mereu vor sa demonstreze ceva. De aceea, nu se vor teme sa joace jocurile seductiei cu barbatii, pentru a reusi sa-i convinga sa le faca pe plac.

Este manipulatoare, dar farmecul ei este atat de dulce incat, adesea, nici nu te poti supara pe ea. Stii ca esti un pion in calea fericirii ei, dar esti dispus sa faci orice ca sa o impresionezi. Si nu este deloc usor de dat pe spate. Din contra, aceasta zodie feminina are mari pretentii de la cei care roiesc in jurul ei. Te va face sa te simti flatat ca ai primit atentia ei!

3 tipuri de manipulare pe care le folosesc barbatii cu stima de sine scazuta

Ti-ai dat seama deja despre ce zodie feminina este vorba?

Femeia Scorpion. Scopul ei este controlul absolut al emotiilor celorlalti

Este usor de inteles de ce oamenii cred ca acest semn de apa senzual este atat de seducator. Scorpionii sunt cunoscuti pentru personalitatile lor misterioase si pentru emotiile intense. Condusi de Marte, planeta pasiunii si a agresivitatii, dragostea este o parte imensa din viata lor si stiu cum sa isi puna trupul, inima si sufletul in fiecare relatie.

A fi cu un Scorpion inseamna sa accepti ca personalitatea sa „seducatoare si intoxicanta” vine si cu o intensitate serioasa. Femeia Scorpion trateaza seductia ca pe o afacere serioasa.

A vorbi despre seductie inseamna a vorbi despre pasiune, intensitate si erotism… iar toate acestea reprezinta perfect personalitatea Scorpionului. Asadar, este acea zodie feminina care joaca barbatii pe degete.

Usurinta innascuta a acestui semn zodiacal din elementul apa apare atunci cand vine vorba de a influenta emotiile altor persoane.

Cum manipuleaza zodiile: Taurul iti cunoaste punctul sensibil

Cum manipuleaza femeia Scorpion

Femeia Scorpion se foloseste de un limbaj corporal care nu prea lasa semne de intrebare cu privire la adevaratele intentii. Ea recurge la mesaje sugestive cu ajutorul carora indruma situatia spre punctul pe care il doreste. Cu alte cuvinte, „isi duce victimele pana la punctul fara intoarcere”, acolo unde cel de care este interesata nu mai are ochi decat pentru ea, moment in care profita pentru a ajunge in locul pe care l-a vizat atat de strategic.

Dar, atentie! Principalul joc al femeii nascute in semnul Scorpionului se bazeaza pe manipularea emotiilor unei persoane.  Uneori va da totul, iar in alte situatii, va naste o asemenea drama incat isi vor face victimele sa creada ca interesul ei ar putea disparea. Apoi, pentru a provoca reconcilierea asteptata isi schimba total atitudinea.

Azi este interesata, apoi pare complet distanta. In doar cateva zile va fi din nou seducatoare si calda, iar apoi o simti din nou ca se indeparteaza. Chiar are rezultate aceasta strategie? Cu siguranta femeia Scorpion stie ce face!

Horoscop 2023 Scorpion. Un mare succes iti va creste increderea in tine, iar visele se implinesc

Acest joc inselator, care ii socheaza pe multi, este cheia pentru a captiva persoanele si a le manipula. De aceea este Scorpionul o zodie atat de misterioasa si de atragatoare!

Foto: depositphotos.com