Singurele cupluri din zodiac care vor ramane impreuna pana la final de an. Sarbatorile ii gasesc mai indragostiti ca niciodata

1
De Cristiana Astefanoaiei
27 oct. 2022

Cupluri de zodii care sunt favorizate de astre. Aceste perechi din zodiac vor petrece, cu siguranta, aceasta iarna si inceputul de An Nou impreuna!

Urmeaza 2 luni de toamna/iarna destul de agitate si complicate pentru mai multe zodii. Relatiile care sunt bine sudate pot suferi din cauza a mai multor evenimente astrale de la final de an. Este vorba despre doua eclipse puternice si un Marte Retrograd cu care avem de-a face pana pe 12 ianuarie 2023.

Trei cupluri din zodiac care vor ramane impreuna pana la Sarbatori

Asadar, iata care sunt cele 3 perechi de zodii care, daca acum sunt impreuna, au sanse mai sa ramana asa cel putin pana la finalul acestui an. Relatia lor este protejata de astre!

1.   Taur si Rac

Acesta este un cuplu care pur si simplu se intelege unul pe celalalt, iar conexiunea merge dincolo de nivelul superficial. Aceste doua semne au o intelegere cuprinzatoare unul fata de celalalt atat fizic, cat si emotional. Daca esti Taur si te intrebi cum sa atragi un barbat Rac, raspunsul este simplu: trebuie sa fii tu insati.

Acest cuplu nu este un foc de paie, iar pe masura ce relatia avanseaza, legatura lor devine din ce in ce mai puternica, in special pentru ca beneficiaza de o conjunctura astrala favorabila in noiembrie. Cheia este ca ei stiu sa se pretuiasca reciproc si sa isi arate marea apreciere pe care o au unul fata de celalalt.

Horoscop pana la finalul anului 2022. Urmeaza 3 luni de cotitura, cand se vor lua decizii importante pentru urmatorii ani

2.   Gemeni si Varsator

Gemenii si Varsatorii au o conexiune aproape fizica. Asta pentru ca legatura lor mentala este atat de puternica si unica incat nu toata lumea poate intelege cum functioneaza. Nu dureaza mult ca aceasta pereche sa se cunoasca, iar daca le acorzi o saptamana, vor avea impresia ca se cunosc de o viata intreaga. Gemenii si Varsatorii sunt cunoscuti pentru mintile lor creative si pentru imaginatia lor activa, asa ca isi dau idei unul altuia ca si cum nu ar exista ziua de maine! Ambele semne se bucura sa petreaca timp impreuna ca un cuplu, dar inteleg si importanta de a avea timp pentru ei insisi.

Zodiile care vor cunoaste dragostea pana la finalul anului. 2023 ii va gasi alaturi de un nou partener

Singura regula pentru ca acest cuplu sa reziste in urmatoarele luni este sa se fi cunoscut inainte de septembrie. Pentru ca Mercur Retrograd din septembrie le-a intunecat judecata, facandu-i mai putin pregatiti pentru o relatie serioasa.

3.   Leu si Sagetator

Conexiunea dintre Leu si Sagetator este atat de puternica si amandoi se simt complet absorbiti unul de celalalt. Ei nu sunt pasionati doar unul de celalalt, ci si de lume si de locul lor in aceasta lume. Aceste semne, atunci cand sunt aduse impreuna, sunt o pereche puternica si o forta de luat in seama. Vor fi extrem de incurajatori unul fata de celalalt, impingandu-se mereu pentru a fi cel mai bun si pentru a-si atinge visele de-o viata.

Ce spun astrele despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle: se vor intelege vreodata?

Intelegerea lor reciproca este profunda, motiv pentru care le este atat de usor sa se inteleaga si sa se conecteze. Ba mai mult, Leul va avea o perioada favorabila pana la final de an, dar Sagetatorul nu este tocmai favorizat de astre. Iar acest lucru ii va oferi context generosului Leu sa fie un sprijin neconditionat pentru partenerul sau nascut in zodia Sagetator. Cuplurile ideale sunt cele in care femeia este Leu si barbatul Sagetator.

Foto: Freepik.com