Top 3 zodii greu de citit. Nu stii niciodata ce este in sufletul lor (si nici in mintea lor)

1
De Cristina Tudor
18 oct. 2022

Exista persoane care isi poarta inima pe o tava. Acestea sunt mereu deschise, complet transparente cu privire la ce simt; le place sa spuna lucrurilor pe nume pentru ca stiu ca nimeni in aceasta lume nu poate citi mintea altcuiva.

Insa, pe de alta parte, exista si persoane greu de citit. Ele sunt ezitante cu privire la viata lor, sunt mai subtile cu emotiile si sentimentele si foarte rar iti pot da seama ce simt cu adevarat.

Care sunt zodiile cu adevarat greu de citit? Iti spunem noi in cele ce urmeaza:

Scorpion

O persoana nascuta in zodia Scorpion nu isi va pune niciodata pe tava sentimentele pentru ca ii este teama sa nu cumva sa fie ranita. Mai mult, nu se va simti deloc bine in preajma celor care sunt insistenti, o analizeaza cu atentie si incearca sa isi dea seama ce simte cu adevarat.

Ce sa faci daca incepi o relatie cu un barbat nascut in zodia Scorpion: invata sa ai rabdare cu el, sa il ajuti sa se simta confortabil si sa ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine… in caz contrar, se va inchide complet in carapacea sa. Din pacate, la inceputul relatiei, iti va fi aproape imposibil sa iti dai seama ce simte cu adevarat deoarece el asteapta sa vada daca aceasta relatie a voastra duce undeva. Isi tine inima departe de sentimente speciale pentru ca nu vrea sa se indragosteasca prea repede si apoi sa sufere.

Varsator

Varsatorii si-au dezvoltat o reputatie nu tocmai frumoasa cu privire la raceala lor si detasarea emotionala pe care o afiseaza in relatii. Cu toate acestea, acest lucru se intampla pentru ca nu vad rostul sa te plictiseasca cu sentimentele lor. Ei sunt, de fel, foarte independenti si asa ii vad si pe ceilalti oameni: dornici sa se concentreze asupra propriilor probleme in viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com