Zilele norocoase in luna mai pentru fiecare zodie. Succes in dragoste, cariera si bani

1
De Cristiana Astefanoaiei
28 apr. 2023

Fie ca este vorba despre succes in cariera, dragoste sau dezvoltare personala, luna mai poate aduce surprize placute pentru anumite zodii.

Zilele norocoase in luna mai, in functie de zodie, stabilite de astrologi. Iata care sunt acestea si ce este recomandat sa faci.

Berbec

Zilele norocoase pentru Berbec in luna mai sunt 3, 6, 13 si 21

Aceste zile pot aduce oportunitati in cariera sau in afaceri, iar Berbecii trebuie sa fie pregatiti sa profite de ele. De asemenea, pot aparea si ocazii de a-si dezvolta abilitatile si talentele personale, deci este important sa fie deschisi la noi experiente.

Patru zodii care se vor vindeca emotional si spiritual in urmatoarea perioada. Primavara e sezonul lor de renastere

Taur

Zile norocoase in luna mai sunt 2, 9, 15 si 28

Aceste zile pot fi benefice pentru relatiile personale, in special cele romantice. De asemenea, pot aparea si oportunitati de a castiga bani sau de a-si dezvolta afacerile.

Gemeni

Zile norocoase: 7, 14, 19 si 25 mai

Aceste zile pot aduce oportunitati in cariera si afaceri, dar si in dezvoltarea personala. Daca esti nascuta in aceasta zodie, primesti sansa de a urma un curs sau de a sustine un examen. Esti favorizata in zona invatarii.

Rac

Pentru Raci, zilele norocoase in luna mai sunt 5, 11, 22 si 27

Pot fi benefice pentru relatiile personale, asa ca e bine sa profiti de ele pentru a petrece timp cu cei dragi. Daca ai un partener de viata, mergeti intr-o escapada romantica. Daca esti singura, in aceste zile poti cunoaste pe cineva interesant.

Leu

Zilele norocoase: 4, 10, 18 si 23 mai

Aceste zile pot aduce oportunitati in cariera si afaceri. Actioneaza rapid atunci cand apar oportunitatile si profita de orice ocazie de a te remarca in plan profesional. E posibil sa apara bani din surse neasteptate.

Fecioara

Pentru Fecioare, zilele norocoase in luna mai sunt 3, 6, 12 si 21

Aceste zile vor fi extrem de bune, daca esti nascuta in acest semn zodiacal. Sunt vizate in special planurile iubirii si al familiei. Te bucuri de clipe placute alaturi de cei dragi. Daca te confunti cu o dilema, cineva apropiat o sa iti dea un sfat bun, care iti schimba perspectiva.

Balanta

Zilele norocoase: 2, 9, 15 si 28 mai

Aceste zile pot aduce oportunitati in ceea ce priveste sectorul financiar. Daca aveai nevoie de o suma de bani pentru un proiect, ii vei primi. De asemenea, primesti sprijin pentru a returna o datorie.

Cele mai inteligente semne din zodiac. Aceste zodii dau dovada de istetime si sunt doxa de carte

Scorpion

Zile norocoase: 7, 14, 19 si 25 mai

Aceste zile vor fi benefice pentru relatiile personale, in special pentru prieteni. Este favorizata distractia, poti sa socializezi si sa cunosti oameni noi. Fii deschisa la ocaziile care ti se ofera pentru a intra in contact cu persoane de la care ai ce invata.

Sagetator

Zilele norocoase pentru Sagetator in luna mai sunt 5, 11, 22 si 27

Aceste date sunt benefice pentru afaceri si bani. Daca ai de facut achizitii, alege aceste zile din luna mai pentru a le face. Poti negocia mai bine si poti primi oferte si reduceri. Este o perioada buna si pentru a face economii.

Capricorn

Zile norocoase 4, 10, 18 si 23 mai

In aceste date, daca esti nascuta in aceasta zodie, vei avea parte de bucurii neasteptate. Apar surprize si provocari pentru a iesi din zona ta de confort.

Varsator

Zilele norocoase pentru Varsator in luna mai sunt 3, 6, 12 si 21

In aceste date speciale, toate multiple ale cifrei 3, Varsatorii vor fi extrem de avantajati. Cifra 3 este una cu putere divina si vor aduce experiente spirituale deosebite pentru aceasta zodie. Daca te-ai nascut in acest semn, vei primi invataminte deosebite pentru sufletul tau.

Cele mai empatice zodii din horoscop. Ele vor binele tuturor

Pesti

Zile norocoase: 2, 9, 15 si 28 mai

Sunt zile foarte bune pentru dezvoltarea ta personala. Daca ai trecut pana acum prin anumite probleme, acum lucrurile se vor aseza de la sine. Linistea ajunge in viata ta pe parcursul lunii mai 2023.

Foto: freepik.com