5 zodii care atrag relatii toxice in viata lor

1
De Teodora Tirca
21 apr. 2023

Ai avut parte numai de relatii toxice, care te-au secatuit? E posibil sa te afli printre zodiile care atrag oameni toxici in viata lor.

Fiecare persoana are norocul sau cand vine vorba de relatii. Unii sunt cu adevarat binecuvantati, dar exista si persoane care atrag relatiile toxice ca un magnet. Asta se intampla in mare parte din cauza propriilor nesigurante si rani nevindecate.

Iata care sunt cele 5 zodii care atrag relatii toxice, conform astrologilor.

1. Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuti pentru intensitatea si pasiunea lor, ceea ce poate crea relatii interesante si imprevizibile. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, predispusi la gelozie, posesivitate si obsesie pentru control, ceea ce poate crea o dinamica toxica in relatii. E adevarat ca nu se plictisesc niciodata in relatii, dar la un moment dat ambii parteneri au de suferit.

2. Pesti

Pestii sunt profunzi si au o mare sensibilitate emotionala, ceea ce ii poate face parteneri foarte empatici si grijulii. Dar ei pot fi, de asemenea, predispusi la codependenta si au tendinta de a-si sacrifica propriile nevoi si limite de dragul partenerului lor, atragand in special parteneri narcisisti.

3. Gemeni

Gemenii sunt fermecatori si inteligenti, ceea ce ii poate face parteneri intriganti si provocatori. Reversul medaliei este ca le place prea mult sa se joace cu mintea partenerului, sa-l supuna la tot felul de teste psihologice. Atrag de obicei oameni la fel de toxici, care transforma relatia intr-un camp de lupta pana la epuizare.

4. Capricorn

Acest semn zodiacal se afla in cautarea unui partener care sa-i valideze sentimentele. Vrea sa se simta in siguranta si isi doreste pe cineva care sa-i ofere stabilitatea pe care singur nu o poate atinge. Atunci cand cautam in altcineva ceva ce credem ca noi nu suntem, relatia devine toxica. Un Capricorn nu isi doreste un partener egal, ci pe cineva care sa-l… completeze, pentru ca ii e frica de singuratate. Dar asta inseamna ca atrage adesea oameni toxici carora trebuie sa le indeplineasca anumite capricii, chiar daca nu se aliniaza cu valorile lor.

Daca vrei sa inveti sa faci diferenta intre o relatie toxica si una sanatoasa, te invit sa participi la Workshopul interactiv Relatii Toxice vs. Relatii Sanatoase.

470 lei, redus de la 1.410 lei, shop.andreearaicu.ro

Al doilea workshop din seria Descopera-te te va ajuta sa identifici relatiile toxice din viata ta pentru ca mai apoi sa le transformi in relatii sanatoase, care sa te implineasca din toate punctele de vedere. Vino sa faci cunostinta cu Andreea in cadrul unui eveniment exclusivist, unde vei avea ocazia sa legi prietenii cu femei care impartasesc aceleasi valori si situatii de viata cu tine. 

Impreuna cu Andreea si alaturi de femei fantastice, ca tine!

11 mai, ora 18:00, strada Paris, nr. 7A, Bucuresti. Cumpara-ti biletul de aici. Atentie – sunt doar 25 de locuri disponibile.

5. Sagetator

Sagetatorii sunt prietenosi si atrag toate tipurile de oameni, uneori si pe cei nepotriviti. Vor sa simta ca sunt iubiti cu adevarat si ca partenerul ar face orice pentru ei, insa gesturile de care celalalt este capabil sunt de multe ori toxice. Sagetatorul ramane mult timp in relatii daunatoare daca primeste constant impulsuri de dopamina.

Pe de alta parte, Berbecul, Taurul, Racul, Leul, Fecioara, Balanta si Varsatorul sunt zodii mult mai atente atunci cand intra in relatii. Nu au o problema in a-ti spune adio daca nu le tratezi asa cum isi doresc.

Foto: Freepik.com