3 zodii care nu stiu sa iubeasca. Nu reusesc sa isi arate sentimentele si au de pierdut intotdeauna

1
De Cristiana Astefanoaiei
20 apr. 2023

Astrologii au descoperit ca fiecare zodie are propriile caracteristici atunci cand este intr-o relatie. Unii nativi, desi vor sa aiba un partener, nu stiu sa isi exprime sentimentele.

Aceste zodii nu stiu sa iubeasca sau, mai bine zis, nu stiu sa arate acest lucru. Adesea, se crede despre cei nascuti in cele trei semne zodiacale ca sunt reci sau distanti.

Pot fi parteneri loiali atunci cand isi propun acest lucru, dar adesea le lipseste empatia si afectiunea. De aceea, in relatiile lor apar frecvent certuri si reprosuri.

De fapt, acesti nativi din horoscop au nevoie de intelegere si afectiune. Iar partenerii care reusesc sa le ofere aceste lucruri vor descoperi in ei cele mai frumoase sentimente!

Trei zodii care nu stiu sa iubeasca

Aceste trei semne zodiacale reusesc foarte greu sa fie vulnerabile si sa se lase complet purtate de dragoste.

Cele mai empatice zodii din horoscop. Ele vor binele tuturor

Fecioara

Fecioarele se afla in fruntea clasamentului in ceea ce priveste detasarea. De obicei, cei nascuti in acest semn pot parea reci si rezervati. Le este greu sa se deschida in fata cuiva si sa-si arate vulnerabilitatile.

Fecioara este o zodie analitica, pragmatica si cu o gandire logica si rationala, ceea ce poate face dificila exprimarea sentimentelor. Uneori, partenerul sau se poate simti neglijat din cauza acestei caracteristici.

Fecioara este adesea caracterizata ca fiind foarte atenta la detalii, ceea ce poate face ca aceasta sa fie putin prea critica in relatiile sale. De asemenea, se spune ca are tendinta de a-si suprima emotiile si de a fi foarte inchisa legat de exprimarea sentimentelor. Aceasta tendinta poate fi accentuata de frica de a fi vulnerabila in fata altor persoane sau de frica de a nu fi judecata.

In plus, Fecioara poate fi foarte exigenta cu sine insasi si cu persoanele din jurul sau, astfel incat poate fi dificil pentru aceasta sa se deschida si sa-si exprime sentimentele. Aceasta poate simti ca trebuie sa-si pastreze emotiile sub control si sa gaseasca solutii practice pentru problemele din relatia sa, in loc sa-si exprime sentimentele.

Barbatul din zodia Fecioara are o latura ascunsa, pe care o dezvaluie cand este indragostit. Ce il face special

Gemeni

Daca vezi vreodata o persoana care face glume ironice despre sentimentele sale si le acopera cu sarcasm, sunt sanse mari sa fie un Geaman. Gemenii nu suporta cand cineva ii ironizeaza sau se joaca cu emotiile lor. Le este teama de respingere, asa ca isi pun o masca si nu-si arata adevaratele sentimente. Acest lucru ii face sa fie distanti din punct de vedere emotional.

Cei nascuti in aceasta zodie sunt comunicativi, sociabili si cu o minte agila, totusi pot avea dificultati in a-si exprima sentimentele in relatii romantice.

Gemenii sunt adesea caracterizati ca fiind inteligenti, curiosi si dornici de cunoastere. Aceasta personalitate ii poate face sa se concentreze mai mult pe comunicarea intelectuala decat pe cea emotionala.

De asemenea, se spune ca Gemenii pot fi schimbatori si ca se plictisesc usor, de aceea isi pot pierde interesul pentru o relatie destul de rapid. Uneori isi suprima sentimentele pentru a evita conflictele si a mentine relatia intr-un stadiu de superficialitate.

Daca vrei sa inveti sa faci diferenta intr-o relatie toxica si una sanatoasa, te invit sa participi la Workshopul interactiv Relatii Toxice vs. Relatii Sanatoase.

470 lei, redus de la 1.410 lei, shop.andreearaicu.ro

Al doilea workshop din seria Descopera-te te va ajuta sa identifici relatiile toxice din viata ta pentru ca mai apoi sa le transformi in relatii sanatoase, care sa te implineasca din toate punctele de vedere. Vino sa faci cunostinta cu Andreea in cadrul unui eveniment exclusivist, unde vei avea ocazia sa legi prietenii cu femei care impartasesc aceleasi valori si situatii de viata cu tine.

Impreuna cu Andreea si alaturi de femei fantastice, ca tine!

27 aprilie, ora 18:00, strada Paris, nr. 7A, Bucuresti. Cumpara-ti biletul de aici. Atentie – sunt doar 25 de locuri disponibile.

Capricorn

O zodie serioasa, practica si cu o gandire logica si rationala, Capricornul are si el mari probleme in a-si exprima sentimentele si emotiile.

Capricornii sunt adesea caracterizati ca fiind muncitori, ambitiosi si orientati spre obiective, iar aceste trasaturi ii fac sa se concentreze mai mult pe realizari decat pe relatii romantice. De asemenea, Capricornii pot fi reticenti in a-si exprima sentimentele, din cauza fricii de a fi vulnerabili si de a nu fi in control.

Capricornii se simt bine si singuri, si putini oameni pot spune asta. Astfel, ei par indisponibili emotional pentru partenerii lor. Se bucura de timpul petrecut in singuratate si nu au nevoie de nimeni care sa ii completeze, facandu-si partenerul sa se simta indepartat.

Desi Capricornii pot fi loiali si devotati, acestia pot avea dificultati in a-si deschide inima intr-o relatie de iubire. Ei pot simti ca trebuie sa isi pastreze sentimentele sub control si sa gaseasca solutii practice pentru problemele din relatia lor, in loc sa-si exprime emotiile.

Foto: Unsplash.com