5 zodii care se pricep cel mai bine la economisit bani: Taurul se rasfata, dar nu ramane niciodata cu contul gol

1
De Teodora Tirca
14 sept. 2023

Pentru multi oameni, economisirea banilor este un concept alunecos ce poate fi rezumat prin expresia: „usor de zis, greu de facut”.

Dar pentru altii, sa-si puna deoparte un procent din salariu in fiecare saptamana este mai mult decat un obicei – este o necesitate. La fel cum astrologia ne poate ajuta sa identificam domeniul de activitate in care am excela sau cum ne place sa ne petrecem timpul, tot astfel poate determina cat de responsabili suntem cu finantele noastre. Daca te afli printre aceste 5 semne zodiacale, cel mai probabil economisirea este talentul tau.

Planetele guvernatoare ale acestor zodii aduc pragmatism, noroc la bani, responsabilitate si disciplina, facand ca economiile sa devina parte din ADN-ul lor. Dar acestea nu sunt singurele trasaturi pe care semnele de mai jos le au in comun. Deloc surprinzator, oamenii pusi pe economisit sunt fie semne de pamant, fie semne de aer bine echilibrate, capabile sa recunoasca importanta responsabilitatii financiare.

Insa doar pentru ca semnul tau solar nu se afla pe aceasta lista nu inseamna ca nu te pricepi deloc la bani. Gestionarea finantelor este o abilitate care poate fi invatata cu usurinta, la fel si trasaturile pragmatice de personalitate pe care aceste semne le au in mod natural. Asadar, daca vrei sa economisesti mai mult, poate ar fi o idee buna sa ceri ajutorul prietenilor din aceste zodii.

Capricorn

Capricornul orientat spre obiective este renumit pentru abilitatea de a avea mereu contul plin. Ii place sa vada ca veniturile sale cresc cu fiecare zi, unul dintre lucrurile care il motiveaza sa munceasca si mai mult. Nu are nicio problema cu a-si restrange cheltuielile – chiar si atunci cand stie ca are un cont bancar full.

4 alimente pe care sa le consumi pentru o flora vaginala sanatoasa

Varsator

Desi personalitatile lor excentrice ar putea trasmite altceva in exterior, Varsatorii sunt foarte constienti de puterea banilor. La urma urmei, semnele de aer sunt considerate a fi umanitarii zodiacului si, prin urmare, probabil ca au fost martori la felul in care accesul la finantare poate schimba viata cuiva in mod direct.

Fecioara

Un alt semn de pamant, Fecioarele sunt in mod natural pragmatice in toate sensurile cuvantului. Mintile lor organizate planuiesc intotdeauna in avans, motiv pentru care nu se pot relaxa complet pana nu au o suma frumusica in cont pentru vremurile grele.

Taur

Nu lasa aspiratia lor spre lux si opulenta sa te pacaleasca – ca semn de pamant, Taurii pretuiesc stabilitatea mai mult decat orice. Sigur, le place sa se rasfete cu tratamente la spa sau cu o masa delicioasa din cand in cand, dar numai atunci cand au economisit suficient pentru a se simti in siguranta sa faca asta.

7 lucruri pe care oamenii de succes le fac zilnic, la finalul zilei de munca

Balanta

Reprezentata de cumpatare si echilibru, Balanta stie sa munceasca din greu. La fel ca Taurii, Balentele iubesc sa se rasfete din cand in cand cu o bijuterie scumpa sau cu o geanta de designer, dar dorinta lor de a atinge echilibrul le ajuta sa decida cand e cazul sa arunce cu banii si cand e mai bine sa se abtina si sa puna ceva deoparte.

Foto: Freepik.com