3 zodii care se pricep la orice daca isi pun in minte

1
De Maria Constantin
10 sept. 2023

Desi nu-i imposibil sa detii mai multe aptitudini iesite din comun, unii se descurca mai bine sa faca orice, iar asta gratie zodiei lor.

E greu sa te descurci bine la mai multe lucruri in acelasi timp. De exemplu, cantaretii extraordinari nu se dovedesc si cei mai buni actori, dar intotdeauna este o surpriza placuta sa descoperi un actor care le face bine pe ambele.

Potrivit lui Desiree Roby Antila, astrolog si autoare a volumului „Sun Signs in Love”, zodiile cu talente multiple au un lucru foarte important in comun.

Desigur, fiecare zodie poate fi multitalentata. Mai multe semne au o fire ambitioasa care le ajuta sa reuseasca in orice isi propun. Insa exista trei zodii care tind sa capete foarte usor noi aptitudini si talente, scrie Bustle.

Gemeni

Dintre toate zodiile, Gemenii ar putea primi distinctia pentru cele mai multe talente. Cei din acest semn sunt firi curioase si isi fac timp sa invete tot ce se poate despre un subiect care ii intereseaza. Potrivit lui Antila, Gemenii au tendinta de a dobandi cunostinte cu rapiditate. „Combinatia dintre felul lor de a fi lor si planeta guvernanta Mercur ii face extrem de versatili si inteligenti. Sunt recunoscuti pentru usurinta cu care invata limbi straine”, spune ea.

Trei zodii vor avea o toamna de vis. Pentru ele se implinesc planurile, au succes profesional si se bucura de dragoste

Sagetator

Aceasta zodie infocata adora experientele noi. Sagetatorilor le place sa calatoreasca, sa cunoasca oameni noi si sa invete despre culturi diferite. Le place sa se bucure pe deplin de viata, spune Antila. „Fiindca invata in timpul vietii lor aventuroase, deprind limbi noi, cunosc lucruri despre religie si filosofii”, arata experta. Ca semn de foc, Sagetatorii au abilitatea naturala de a invata rapid lucruri noi, asa ca este usor de aflat de ce apar pe lista celor mai talentate semne.

Pesti

Ultimul semn al zodiacului, Pestii au energia celor 11 zodii care ii preced. „Din aceasta cauza, ei sunt capabili sa-si foloseasca intelepciunea pentru a face tot ce vor”, spune Antila. Pestii sunt foarte legati de emotiile lor, ceea ce ii ajuta sa exceleze in domenii creative. Pentru un nativ din aceasta zodie este foarte posibil sa fie actor, muzician ori scriitor si sa se priceapa de minune la fiecare. Abilitatea lor de a simti intens anumite lucruri ii poate face sa devina grozavi la multe lucruri diferite.

Foto: Freepik.com