5 zodii de barbati care se vor intoarce intotdeauna la tine dupa o despartire – Nu accepta sa te piarda

1
De Teodora Tirca
19 sept. 2022

Uneori e nevoie sa se ajunga la despartire ca sa realizam cat de valoroasa e persoana de langa noi. Aceste zodii de barbati nu renunta usor la partenera lor.

Despartirea nu e o decizie usoara, mai ales daca inca esti indragostita de fostul partener. De asemenea, nu e intotdeauna definitiva. Chiar daca separarea s-a produs de comun acord, e posibil ca fostul sa se intoarca la tine, mai convins ca niciodata ca nu poate iubi pe altcineva. Fie ca a trecut o saptamana, o luna sau chiar un an, aceste zodii de barbati sunt recunoscute pentru ca nu accepta cu usurinta o despartire.

Taur

Taurul guvernat de Venus este cunoscut pentru stabilitate, incapatanare si persistenta. „Acest semn zodiacal tinde sa ramana in relatii chiar si atunci cand ii fac rau sau cand se plictiseste. Nu poate renunta la celalalt”, spune pentru Bustle Narayana Montúfar, astrolog senior la Astrology.com. Spre deosebire de semnele de aer, precum Gemeni sau Varsator, nativii din Taur nu vad despartirile ca fiind eliberatoare. „Deoarece acesti oameni investesc timp si energie pentru a construi relatia perfecta, ei vad despartirile ca pe o pierdere a timpului lor pretios, de aceea le este greu sa accepte acest deznodamant”, spune Montúfar.

Ce inseamna daca ai litera M in palma? Explicatiile unui specialist

Rac

Racii sunt cunoscuti pentru emotiile lor intense. Potrivit lui Montúfar, Racul este semnul zodiacal care guverneaza trecutul. Deci, dintre toate semnele zodiacale, probabil ca el va regreta cel mai mult o despartire. „Isi vor face rau singuri uitandu-se in mod constant la fotografii vechi, texte si e-mailuri, din nevoia de a retrai senzatia de siguranta pe care le-a oferit-o fosta partenera”, spune Montúfar. Pentru ca sunt prea coplesiti de emotii, nu te vor contacta imediat in privinta impacarii – dar o vor face la un moment dat.

Balanta

Balanta este un alt semn guvernat de Venus care tinde sa regrete despartirile. De fapt, ei au tendinta de a evita cu totul despartirea. „Sunt semne diplomate si fermecatoare, care vad despartirea ca pe un esec suprem. Iau totul foarte personal”, spune astrologul. Pentru a-si confirma ca e cu adevarat important pentru tine, un barbat din zodia Balanta va incerca sa te recucereasca.

Top 10 carti despre atasament care te vor ajuta sa te bucuri de relatii armonioase

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali si au sentimente destul de profunde. Potrivit lui Montúfar, acesta este un semn care va da totul atunci cand vine vorba de relatii. Cand lucrurile se vor sfarsi, vor fi absolut devastati. „Prudenti si secretosi, Scorpionii nu sunt genul de oameni care sa sara dintr-o relatie in alta, pentru ca ei se daruiesc pe deplin”, spune astrologul. Nu trec usor peste o despartire, iar suferinta profunda ii va face sa incerce de mai multe ori varianta impacarii.

Pesti

Pestii idealisti si visatori vor relua din nou si din nou momentul despartirii, gandindu-se la ce ar fi putut spune diferit. Asa cum spune Montúfar, ei sunt „epitomul romanticului fara speranta”. Cand inima lor este franta, tind sa ignore tot ce a mers prost in relatie si sa idealizeze ceea ce a mers bine. Vor fi primii interesati de o impacare. Asadar, Pestii nu doar regreta o despartire, dar sunt cei mai tentati sa se intoarca la tine si sa dea o noua sansa relatiei.

Foto: Freepik.com