Zodiile cu cele mai mari obsesii: Fecioara si Gemenii isi fac viata grea atat lor, cat si altora

1
De Cristina Tudor
22 sept. 2022

In timp ce toate zodiile au defecte, unele dintre ele au mai multe sanse sa manifeste comportamente obsesive.

La urma urmei, astrologia poate dezvalui multe despre tine, inclusiv orice tendinte nesanatoase.

Tulburarea obsesiv-compulsiva (OCD) se refera la ganduri si frici nedorite care duc la comportamente repetitive, care pot provoca stres si pot interfera cu viata de zi cu zi. Doar medicul poate pune acest diagnostic, dar daca esti curios, astrologia scoate in evidenta unele trasaturi ale zodiilor care se pot transforma in adevarate obsesii.

Zodiile cu cele mai mari obsesii: Fecioara si Gemeni

Potrivit astrologilor, Fecioara si Gemenii sunt cele doua semne zodiacale cu cea mai mare probabilitate de a prezenta simptome OCD.

Aceste doua semne sunt guvernate de Mercur, care este planeta care guverneaza mintea si gandurile.

Asadar, atat Fecioara, cat si Gemenii tind sa se gandeasca si sa supraanalizeze lucrurile. Cand sunt stresate excesiv, se simt scapate de sub control sau experimenteaza traume, acest lucru ducand la tendinte obsesiv-compulsive.

Gemenii, in special, se pot lupta cu gandurile repetitive si supraanalizarea. Pe de alta parte, comportamentul obsesiv al Fecioarei poate aparea ca probleme legate de sanatate.

Fecioarei ii place ordinea si perfectiunea, care, intr-o expresie extrema, pot deveni obsesive. Deoarece Fecioara este un semn de pamant si este conectata cu sanatatea si corpul sau, ea poate exagera cu exercitiile fizice excesive si controlul excesiv al dietei.

Daca esti Fecioara sau Gemeni sau ai ascendentul intr-una din aceste zodii, asta poate contribui la tendintele obsesiv-compulsive.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com