Zodiile si intimitatea: de ce are nevoie fiecare zodie ca sa se simta iubita. Racii si Sagetatorii au un comportament aparte

1

Intr-o relatie, intimitatea joaca un rol crucial in mentinerea unei conexiuni puternice intre parteneri. Fiecare zodie are nevoi diferite in ceea ce priveste intimitatea si se simte iubita in moduri diferite.

Compatibilitatea intre doi parteneri si conexiunea care se formeaza intre ei au o mare legatura si cu zodiile in care cei doi s-au nascut. Sunt importante hartile natale ale celor doi parteneri, care prezinta amplasarea Soarelui (zodia propriu-zisa), ascendentul (opusul zodiei), amplasarea Lunii, a planetei Marte si a celorlalte corpuri astrale.

Acesti factori determina daca doua persoana vor avea o relatie de durata.

Evident ca nu este singurul aspect care conteaza. Fiecare are un bagaj emotional care determina ce dorinte are de la un partener.

Zodiile si intimitatea: de ce are nevoie fiecare intr-o relatie

Fiecare zodie are anumite asteptari de la o relatie, iar acestea vor stabili daca parteneriatul va rezista in timp.

Ce trasaturi in comun au zodiile care apartin de acelasi element?

Berbec

Berbecii au nevoie de pasiune si aventura in intimitate. Pentru a se simti iubiti, au nevoie de parteneri care sa le indeplineasca nevoia de a experimenta si de a se bucura de activitati noi si interesante in dormitor.

Taur

Taurii sunt cei care apreciaza confortul si stabilitatea in intimitate. Au nevoie de parteneri care sa le ofere o atmosfera relaxanta si reconfortanta, cu multa atentie la detalii si la nevoile lor.

Gemeni

Gemenii pun pe primul loc comunicarea si schimbul de idei in intimitate. Le place sa vorbeasca in pat. In relatiile lor de iubire, au nevoie de parteneri care sa le ofere spatiu pentru a vorbi si a impartasi gandurile lor, fara judecata sau critica.

Rac

Racii apreciaza afectiunea in intimitate. De aceea, cand vine vorba de planul sexual, au nevoie de parteneri care sa le ofere o conexiune emotionala puternica si sa le exprime afectiunea si iubirea in mod constant.

Leu

Leii au nevoie de toata atentia si admiratia in intimitate. Vor sa fie venerati si sa se simta speciali. In plan sexual, au nevoie de parteneri care sa le ofere atentie si sa le arate ca sunt valorizati si apreciati.

Fecioara

Fecioarele apreciaza ordinea si controlul in intimitate. De aceea, au nevoie de parteneri care sa fie atenti la detalii si la nevoile lor, oferindu-le controlul si siguranta de care au nevoie.

Balanta

Balantele au nevoie de echilibru si de armonie in dormitor. Pentru a se simti iubiti, au nevoie de parteneri care sa fie atenti la dorintele lor si sa ofere o atmosfera calma si placuta atunci cand fac dragoste.

Barbatul Balanta are nevoie de o relatie complexa. Care sunt asteptarile acestei zodii cand vine vorba despre iubire

Scorpion

Scorpionii apreciaza pasiunea si intensitatea cand vine vorba despre intimitate. Isi doresc parteneri misteriosi, care sa stie sa intretina in permanenta focul. Unui Scorpion ii arati ca il iubesti prin tot felul de idei nebunesti in ceea ce priveste actul intim.

Sagetator

Sagetatorii sunt zodiile care apreciaza aventura si spontaneitatea. Au nevoie de parteneri care sa le ofere un spatiu pentru a experimenta si a explora noi activitati in dormitor. Acestor nativi le place sa faca dragoste in cele mai neobisnuite locuri.

Capricorn

Capricornii apreciaza stabilitatea in intimitate. Pentru a se simti liberi in asternuturi, au nevoie de parteneri care sa le ofere un mediu sigur si stabil in dormitor, unde sa se simta in control si sa poata fi vulnerabili.

Varsator

Varsatorii pun pe primul loc libertatea si individualitatea in intimitate. Isi doresc parteneri care sa le ofere spatiu si libertatea de a fi ei insisi in dormitor. Nu te plictisesti niciodata cu un Varsator in dormitor, dar nici el nu va accepta o partenera monotona.

Femeia Varsator are nevoie sa se simta libera intr-o relatie de iubire. Cum este ea ca sotie

Pesti

Pestii pun mare pret pe romantismul si sensibilitatea din intimitate. In timpul actului sexual, au nevoie de parteneri care sa le ofere o adevarata experienta spirituala. Aceasta zodie face dragoste cu adevarat si vrea tot tacamul: de la preludiu pana la imbratisarile de dupa.

Foto: freepik.com