Am lansat 7 Senses by Andreea Raicu, o colectie de haine de casa luxury in editie limitata

7 senses by andreea raicu
1
De Andreea Raicu
19 iun. 2020

Sunt foarte entuziasmata sa va anunt lansarea noii mele colectii de homewear & sleepwear 7 Senses by Andreea Raicu!

Daca va intrebati cu ce mi-am ocupat zilele si noptile pe timp de pandemie, acum pot in sfarsit sa va spun! Am pregatit cu mare drag o colectie de haine de casa luxury, pe care abia astept sa le vedeti… si sa le purtati!

Recunosc ca de mult timp ma batea gandul sa pregatesc o astfel de colectie, dar am tot amanat pentru ca nu gaseam niciodata timp suficient pentru a face si asta.

Dar cum ne-a lovit pe toti pandemia in moalele capului si ne-a pus tuturor in poala foarte mult timp liber, am putut in sfarsit sa ma concentrez pe asta si sa-mi las inspiratia sa-mi dicteze ce trebuie sa fac.

Mai e un motiv pentru care am simtit sa fac acum asta

Nemaiputand sa ies, mi-am dat seama cat de mult pretuiesc hainele pe care le port in  casa si cata nevoie am sa ma simt bine in ele, feminina si relaxata. Poate ti se va parea ca suna superficial, dar crede-ma ca nu este asa. E important sa avem grija de noi si sa ne rasfatam si atunci cand suntem acasa, nu doar cand iesim. Ba as indrazni sa spun ca e si mai important. Pentru ca o facem doar pentru noi.

Suntem frumoase – pentru noi in primul rand – oriunde ne-am afla, fie ca suntem in oras, inconjurate de prieteni, sau acasa, gatind ceva bun sau relaxandu-ne cu o carte buna.

In plus, am mai observat un lucru: multe dintre noi tindem sa neglijam tinutele de casa, alegand sa purtam… ce nu mai consideram demn de a fi purtat afara. Eu nu pot intelege asta. Cand suntem acasa nu mai e important sa ne simtim frumoase si feminine? Cand suntem doar noi nu mai e cazul sa ne ingrijim si sa ne rasfatam? 

Respectul de sine nu dispare atunci cand ajungem casa iar grija de sine inseamna dragoste de sine, inseamna conectare la energia noastra feminina.

Aceasta reintoarcere la feminitate este motorul colectiei 7 Senses si motivul pentru care am ales sa creez – pe langa piesele vestimentare – si o serie de 7 meditatii ghidate care sa te ajute sa-ti redescoperi feminitatea. Pentru ca ea nu tine doar de ce alegem sa purtam, ci mai ales de cum ne simtim in interior. Iar asta nu se va schimba decat daca lucrezi cu tine si faci eforturi in aceasta directie. 

Asa ca daca vrei sa te conectezi la ceea ce simti in interior, sa ajungi sa te iubesti mai mult si sa accepti si iubirea celor din jur, sa ai curajul de a-ti arata vulnerabilitatile… meditatiile ghidate pe care ti le-am pregatit vor fi un suport pentru tine.

Si partea cea mai buna este ca beneficiezi de ele gratuit, atunci cand iti cumperi piesele vestimentare preferate din colectia 7 Senses 😉

Sper sa-ti placa ceea ce am pregatit pentru tine si sa te ajute sa te simti mai feminina, mai echilibrata, mai frumoasa. 

Click aici pentru a descoperi colectia si a-ti alege preferatele!

Asta e tot ce mi-am dorit 🙂 

Foto: Alex Galmeanu