Vrei sa-ti comanzi ceva de pe shop.andreearaicu.ro? Acum poti plati in 3 rate fara dobanda!

plata in rate andreea raicu
1
De Andreea Raicu
6 oct. 2020

Nu stiu daca ai intrat astazi pe shop.andreearaicu.ro, dar daca ai facut-o, sigur ai observat ca am introdus posibilitatea platii comenzilor in 3 rate cu dobanda 0. Hai sa-ti explic mai in detaliu despre ce este vorba.

Practic, este vorba de un serviciu care iti permite sa te bucuri ACUM de produsele pe care vrei sa ti le cumperi, chiar daca asta inseamna ca le platesti mai tarziu. Este o optiune de finantare instanta, care functioneaza ca un imprumut micro fara absolut nicio dobanda si pe care-l poti da inapoi in 3 rate egale.

Conceptul nu e nou – stii asta. Probabil ca ti-ai cumparat in rate un telefon nou, piese de mobilier sau chiar aparatul dentar, deci stii exact cum functioneaza.

Ceea ce e nou e ca acum poti beneficia de plata in rate si cand vine vorba de sume mult mai mici.

Ai sansa sa-ti cumperi un tricou, hanoracul pe care-l port in fotografia de mai sus sau o pereche de pantaloni si sa platesti suma in 3 rate egale, fara dobanda. Atentie: pentru a beneficia de plata in rate ai nevoie de un card de la urmatoarele 5 banci: Banca Transilvania, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank si Alpha Bank.

Ne-am grabit sa punem la punct aceasta optiune de plata pentru ca stim ca urmeaza sezonul cadourilor si vei vrea sa-ti rasfeti persoanele dragi cu ceva frumos. Sau poate vrei sa te rasfeti pe tine – nu e nimic rau in asta 😉 Si vrem sa te ajutam sa o faci fara presiunea de a-ti goli portofelul dintr-un foc.

Trebuie sa-ti mai spun ca poti beneficia de plata in rate orice ai alege sa-ti cumperi (inclusiv produsele aflate la reducere – si sunt destule). 

Iti las mai jos doar cateva din produsele noi de pe shop si te invit sa intri si sa vezi ce altceva ti-ar mai putea face cu ochiul.

Hanorac albastru, shop.andreearaicu.ro, 315 lei

Tricou negru I am enough, shop.andreearaicu.ro, 129 lei

cartolinele Descopera-te

Cartolinele Descopera-te, shop.andreearaicu.ro, 89 lei

Kimono negru, shop.andreearaicu.ro, 370 lei

Top cu bretele subtiri, 175 lei, si pantaloni scurti, 185 lei, 7 Senses By Andreea Raicu, shop.andreearaicu.ro

Foto: Alex Rosieanu