Am lansat colectia de bijuterii Serendipity

1
De Andreea Raicu
14 feb. 2013

Sunt fericita sa va anunt lansarea unui nou proiect la care muncesc impreuna cu echipa mea de anul trecut. Este vorba despre Serendipity by Andreea Raicu, o colectie de bijuterii care cuprinde 44 de piese pretioase, din aur alb, aur galben si diamante.

Marturisesc ca nu mai aveam rabdare sa va povestesc despre ea. In ultima vreme, lumea m-a tot intrebat ce proiecte mai pregatesc. Dupa colectia de haine Simplicity, multi erau curiosi de ce nu lansez si o linie de bijuterii, asa ca mi-a fost foarte greu sa tin acest mic secret doar pentru mine.

Serendipity este o colectie cu piese pretioase, cu un design simplu si rafinat, care pot insoti cu eleganta si discretie orice tip de tinuta. Am creat-o cu gandul la pasionatele de accesorii care stiu ca diferenta o fac detaliile de calitate, bine punctate si incarcate cu semnificatii.

Totul a inceput acum un an cand mi-am tatuat pe bratul drept cuvantul Serendipity. Multi m-au intreabat apoi de ce l-am ales sau ce inseamna. E unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleza. Se refera la o situatie neasteptata dar fericita care iti schimba viata. Evident, urmatoarea intrebare era daca am avut parte de astfel de situatii. Marturisesc ca da. Din acel moment, poate pentru ca m-am gandit mai mult la acest lucru si, gandindu-ma la el mi l-am si dorit mai mult, am avut parte de intamplari neasteptate si extrem de fericite. Mi-as dori ca toti cei care poarta aceste bijuterii sa aiba parte de Serendipity. Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regasesc in viata mea. In plus, bijuteriile sunt lucrate cu mare grija pentru detalii, iar diamantele sunt insotite de certificate. Pentru a avea garantia calitatii, am tinut sa le fac in colaborare cu maestrii bijutieri de la Diamond Boutique, o familie cu expertiza indelungata in acest domeniu.

Pandantivele – elefant, inger, fluture, inima, disc, hamsa si spirala – din aur alb sau galben, simple sau incrustate cu diamante si dublate de semnificatii, pot fi purtate la gat sau la mana. Pe langa ele, colectia mai cuprinde 4 modele de cercei fini, cu pandantive in miniatura, si o selectie de 4 tipuri de lanturi si bratari care pot fi cumparate impreuna cu pandantivele sau separat.

Le puteti comanda de pe shop.andreearaicu.ro, platforma on-line pe care mai sunt disponibile colectia de haine Simplicity, cartea Mananca si arata bine! si Dvd-ul Stylepedia.

Sper sa va poarte noroc!