Am testat noua perie faciala FOREO LUNA 3. Cu ce e diferita de FOREO LUNA 2?

1
De Andreea Raicu
3 iul. 2019

Curatarea fetei este importanta pentru mine deoarece de aici incepe totul: pe un ten care e perfect curat se asaza mai bine serumurile si cremele de ingrijire (care vor patrunde mai eficient), dar si produsele de machiaj pe care le folosesc in rutina de zi cu zi.

Stiti foarte bine ca FOREO LUNA 2 a fost multa vreme device-ul meu preferat de beauty, si asta pentru ca am obtinut rezultate vizibile de cand am renuntat la curatarea fetei cu mainile. Pielea a devenit mai neteda, porii s-au micsorat, iar luminozitatea tenului meu este de necontestat.

In plus, un device precum FOREO LUNA functioneaza si ca masaj pentru ten, stimuland circulatia sangelui la nivelul fetei si imbunatatind fermitatea. Perii moi indeparteaza celulele moarte care dau acel aspect tern pielii si care in timp pot duce la puncte negre sau acnee.

Insa apoi am aflat de FOREO LUNA 3, pe care nu m-am putut abtine sa nu o testez.

FOREO LUNA 3 versus FOREO LUNA 2

Voiam sa vad cu ce e diferita de versiunea anterioara, si am descoperit o gramada de lucruri interesante. In primul rand, procesul in sine de curatare a fetei a devenit foarte distractiv. Imi place sa respect in fiecare zi acest ritual in care imi curat fata cu rabdare pentru ca produsele anti-aging pe care le aplic apoi sa ajunga mai eficient fix acolo unde trebuie.

FOREO LUNA 3 se foloseste impreuna cu aplicatia

Mi s-a parut foarte interesant conceptul. Mi-am descarcat aplicatia FOREO, am conectat-o la LUNA 3 via Bluetooth si am inceput procesul de curatare a fetei. Practic, dupa ce conectezi device-ul la aplicatie, treci la umezirea fetei, aplici cleanserul preferat pe dispozitiv si apesi de doua ori butonul Start. Apoi iti cureti fata prin miscari circulare pana cand cronometrul incorporat opreste dispozitivul in mod automat.

Imi place asta, pentru ca nu mai trebuie sa-mi pun intrebari legate de cat timp ar trebui sa folosesc dispozitivul, daca mi-am curatat sau nu fata suficient de mult etc. Dupa ce ma clatesc, imi clatesc si dispozitivul LUNA 3, ca sa-l am mereu curat.

Si gata, acum pot sa-mi aplic serumurile si cremele de ingrijire, iar tenul meu le absoarbe mult mai bine, pentru ca la fiecare curatare LUNA 3 indeparteaza stratul de celule moarte ce poate bloca porii.

Da, imi place FOREO LUNA 3.

LUNA 2 mi-a placut la nebunie, iar LUNA 3 e cu adevarat un pas inainte. Spre deosebire de versiunea anterioara, aceasta are 16 intensitati, 4 tipuri de masaj impotriva liniilor fine, perii sunt mult mai moi si mai lungi, iar suprafata utilizabila este mai mare.

Pentru ca am trecut de 40 de ani, cred ca acest dispozitiv mi se potriveste de minune, avand in vedere ca beneficiez de tratamentul de fermitate pe care il ofera – acesta a fost special conceput pentru diminuarea liniilor fine si a altor semne de imbatranire a pielii. In plus, asa cum spuneam, ingredientele anti-aging sunt mai bine absorbite de piele, ba chiar le pot masa in piele folosind dispozitivul.

Eu chiar am observat imbunatatiri considerabile legate de fermitatea si luminozitatea tenului, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Il iau cu mine si la sala

Stiti ca imi place sa fiu activa, fie ca merg la sala de fitness sau la yoga. Insa pe vremuri aveam probleme cu blocarea porilor din cauza transpiratiei. Asta se intampla pentru ca tenul trebuie sa fie curatat in profunzime dupa activitatea fizica. FOREO LUNA 3 imi da senzatia ca pielea mea e perfect curata chiar si dupa ce am transpirat timp de o ora – dar si garantia ca nu ma voi confrunta cu puncte negre si acnee.

Concluzia mea? Imi plac ambele versiuni FOREO LUNA – insa FOREO LUNA 3 se potriveste mai bine nevoilor mele, dar si stilului meu de viata, asa ca ma bucur sa o adaug in „arsenalul” meu anti-aging. Voi ati incercat-o?

Foto: Alex Rosieanu