Cele mai purtate 5 piese din garderoba mea

1
De Andreea Raicu
13 aug. 2019

Garderoba mea e cat se poate de clasica. Pentru tinutele mele de zi cu zi, prefer piesele vestimentare simple, dar de efect.

Sigur ca ma mai vedeti si in tinute extravagante din cand in cand, dar de regula prefer sa nu ma complic cand ma intalnesc cu sifonierul dimineata si adesea ma vad atrasa de aceleasi cateva piese cheie cu ajutorul carora obtin un stil clasic si relaxat.

Ma uitam recent prin pozele mele de street style si mi-am dat seama repede ca cel mai des includ in tinutele mele un blazer sofisticat, denim clasic, stilettos eleganti si alte piese esentiale ca acestea – uneori le port pe toate in aceeasi tinuta castigatoare.

Mai schimb reteta din cand in cand, dar cel mai adesea va puteti astepta sa ma vedeti abordand aceeasi ecuatie stilistica. Si pentru ca multe dintre voi m-ati intrebat de-a lungul timpului cum imi aleg hainele si care sunt tinutele mele preferate, m-am gandit sa va povestesc un pic despre cele 5 piese pe care le port cel mai des.

Daca si voi preferati moda deloc complicata, dar care nu se demodeaza niciodata, zic eu, o sa va placa ce vedeti mai jos.

Pantofii stiletto

Sunt genul de pantofi care nu se vor demoda niciodata, chiar daca constant vedem o renastere a altor modele (parca in fiecare an sunt altii in lumina reflectoarelor). Cred ca multe femei considera ca ii pot purta doar la tinute de seara, elegante, dar mie mi se par incredibil de versatili si purtabili la orice ocazie si cu orice tinuta. Ii port si cu rochii maxi, si cu blugi, dar si cu pantaloni scurti.

11 sandale din piele cu aspect de reptila pentru look-uri hot

Pantofi Gino Rossi, 289,90 lei, answear.ro

Pantofi Karl Lagerfeld, 469,90 lei, answear.ro

Pantofi Kalvin Klein, 469,90 lei, answear.ro

Rochia camasa

View this post on Instagram

Amour par @diorparfums 🌸

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Stiu ca micuta rochie neagra e pe lista tuturor, dar mie mi se pare ca rochia camasa e la fel de clasica si eleganta. Faptul ca pare imprumutata din garderoba domnilor o face si mai sofisticata si demna de purtat la foarte multe ocazii – fie ca e vorba de un model mai formal, pentru seara, sau de unul mai casual, pentru zi. Prefer varianta albastra in detrimentul altor culori, pur si simplu mi se pare mai chic.

Rochie Vero Moda, 149,90 lei, answear.ro

Rochie Silvian Heach, 339,90 lei, answear.ro

Rochie Mustang, 179,90 lei, answear.ro

Sacoul clasic

View this post on Instagram

In curand la Teo Show!💙

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Dupa cum poti vedea din pozele prezentate aici, sacoul este parte importanta din garderoba mea. Fie ca ies la o plimbare prin oras sau merg la un eveniment de seara, rar ma vedeti fara un sacou rafinat, dar simplu. Cel bej este preferatul meu pentru zi, iar seara prefer unul negru sau alb imaculat.

Ce incaltari asortezi la fiecare tip de fusta – Aceste 4 combinatii sunt perfecte

Sacou Mango, 159,90 lei, answear.ro

Sacou Only, 139,90 lei, answear.ro

Sacou Guess Jeans, 349,90 lei, answear.ro

Jeansii albi

Uniforma mea de vara? Blugi albi, un tricou simplu, sacou in dungi si o pereche de pantofi cu talpa joasa, barbatesti. De fapt, ce zic eu de vara? E uniforma mea pentru fiecare zi a anului, mai mult sau mai putin. In anotimpul rece poti purta blugii albi cu un pulover supradimensionat din casmir si botine elegante, din piele intoarsa.

Jeansi Jacqueline de Yong, 79,90 lei, answear.ro

Jeansi Versace Jeans, 529,90 lei, answear.ro

Jeansi Medicine, 69,90 lei, answear.ro

Fusta midi din matase

Nicio garderoba capsula nu e completa fara o fusta midi din satin sau matase. Fie ca preferi variantele clasice – pe negru sau bej – sau pe cele mai nonconformiste – am vazut un roz piersica simpatic – cert este ca acest gen de fusta nu te va dezamagi niciodata. Aici, eu am ales sa o combin cu top marinaresc, jacheta de piele si pantofi stiletto, dar optiunile sunt nenumarate.

5 cele mai populare modele de rochii pentru vara

Fusta Only, 99,90 lei, answear.ro

Fusta Pinko, 649,90 lei, answear.ro

Fusta Mango, 159,90 lei, answear.ro

Foto: Arhiva personala