Cum a fost la prima conferinta motivationala Traieste frumos

1
De Andreea Raicu
29 mai 2014

Seria de conferinte motivationale Traieste frumos a debutat ieri, 28 mai, la libraria Bastilia. Ma bucur ca ati fost alaturi de mine si sper ca ati plecat inspirate de la intalnire!

Am lansat ieri seria conferintelor motivationale Traieste frumos. Asa cum povesteam  si-n urma cu cateva luni, am decis sa fac aceste intalniri din dorinta de a impartasi tuturor lucrurile care mie mi-au schimbat viata si modul de a gandi si de a ma raporta la viata.

In cele mai grele momente din viata mea nu credeam ca exista rezolvare si mereu ma gandeam ca aceste schimbari li se intampla altora din noroc sau mai stiu eu din ce motiv. Lucru complet neadevarat.

M-am bucurat sa vad ca toate locurile au fost ocupate din prima zi

Se intampla oamenilor care vor sa evolueze si sa aleaga ce este mai bun pentru viata lor, nu sa astepte sa primeasca lucrurile care nu le mai folosesc celor din jurul lor.

Astept sugestiile voastre legate de temele pe care v-ar placea sa le abordez

A fost o surpriza extraordinara sa vad ca-n ziua in care am anuntat prima conferinta Traieste frumos toate locurile au fost ocupate, iar ieri sa vad o sala plina cu fete si femei care au vrut sa fie inspirate sa traiasca o viata mai frumoasa. A fost o intalnire extraordinara la finalul careia am vazut oameni fericiti, multumiti, incantati si inspirati de ce au primit.

Aceasta e cea mai mare multumire a mea. Ca le pot impartasi oamenilor lucrurile care mi-au schimbat viata intr-un moment in care trebuia sa ma decid daca merg mai departe sau ma abandonez suferintei.

Vreau sa le multumesc tuturor oamenilor pentru lectiile dure pe care mi le-au dat; datorita lor mi-am schimbat viata. Am devenit onesta cu mine si cu cei din jur, am invatat sa ma respect, sa ma apreciez, sa ma cunosc, sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt si am invatat sa spun nu. Si cel mai important, am invatat sa am curaj sa fac alegeri. Pentru ca pana la urma viata este rezultaul alegerilor noastre.

Prima mea invitata a fost Dana Maria Andrei, executive coach si business trainer, un om minunat, extrem de determinat si cu o continua dorinta de evolutie. A fost o bucurie sa incep cu un astfel de invitat care m-a inspirat pe mine in primul rand.

Seria conferintelor continua. De aceea astept sugestiile voastre legate de temele pe care v-ar placea sa le abordez. Si totodata, le incurajez pe cele care au fost ieri alaturi de mine sa-mi scrie si sa-mi spuna parerea lor sincera despre aceasta prima intalnire. As vrea sa aflu ce v-a placut, ce credeti ca putea sa fie mai bine, daca intalnirea noastra a raspuns asteptarilor voastre.