Equilibrium, sau cum sa traiesti sanatos

1
De Andreea Raicu
25 apr. 2018

Cine nu vrea sa traiasca relaxat, sa duca o viata linistita in care sa aiba timp sa se bucure de lucrurile pe care le realizeza si care ii aduc satisfactie si chiar sa aiba greutatea ideala.

Cine nu vrea sa traiasca relaxat, sa duca o viata linistita in care sa aiba timp sa se bucure de lucrurile pe care le realizeza si care ii aduc satisfactie si chiar sa aiba greutatea ideala. Cred ca toata lumea, dar daca te uiti la statistici, te iei cu mainile de cap.

Anul trecut, 900 000 de oameni din Romania au fost diagnosticati cu depresie insemnand cam 5% din populatia tarii, conform unui studiu facut de o clinica privata, 15% dintre romani sunt obezi, iar o treime supraponderali conform INS.

DE CE? Din cauza lipsei echilibrului.

Echilibru e un cuvant pe care l-am auzit foarte des in copilarie. Mama imi spunea ca in tot ce faci trebuie sa existe echilibru. Mi-a luat mut timp sa inteleg ce voia sa spuna si mai ales sa fiu de acord cu acest concept. Ani de zile m-am luptat cu tot felul de diete extreme, care mai de care mai sofisticate, cu programe de sport mai grele si mai chinuitoare in asteptarea unor rezultate miraculoase care apareau cu mare intarziere, dar cu niste durereri fantastice lasate de exercitiile facute in exces.

In mod ciudat poate parea pe unii oameni, dar eu recunosc ca bucur ca am trecut prin toate aceste experiente ca sa inteleg ca extremele nu sunt bune le nimic ba chiar te dezechilibreaza atat de interior cat si pe exterior.

Am inceput sa citesc despre stiluri alimentare, despre metode care te ajuta sa fii echilibrat si bine cu tine, am experimentat multe din nevoia de a ajunge la acel echilbru cu mine in aceasta lumea nebuna care pare ca nu isi gaseste linistea.

Multe m-au ajutat, cu altele nu am rezonat. Cert este ca am simit sa le impart cu voi cum stiti ca o fac de fiecare daca cand aflu ceva nou.

De data acesta, am facut-o printr-un program care va va ajuta sa va gasiti echilibrul cu ajutorul unei calatorii in care vom fi impreuna timp de 5 saptamani.

Equilibrium, programul pe care l-am conceput special pentru voi, nu este despre diete, restrictii sau alte lucruri care sa te chinuie. Este despre a invata sa iti cunosti si sa iti asculti corpul si mesajele pe care ti le transmite, este despre a petrece timp cu tine, in liniste, pentru a te cunoaste si a te accepta asa cum esti. Este drumul catre un stil de viata echilibrat.

Cred cu tarie ca este important sa te bucuri de viata si asta inseamna sa te bucurie si de mancarea pe care o consumi asa ca in acest plan veti gasi retete delicioase si usor de preparat pentru ca stiu ca nimeni nu are prea mult timp de petrecut in bucatarie.

Vom face zilnic 20 de minute de miscare, de preferat dimineata. Este un program care va ajuta sa va tonifiati musculatura si sa capatati energia si vitalitatea de care aveti nevoie pe parcursul unei zile intregi.

In fiecare zi va voi trimite cate un video inspirational care sa va ajute sa va recapatati starea de bine si increderea. Cu totii avem acele momente in care simtim ca nu mai putem, ca suntem prea obositi si nu mai avem energie sa facem prea multe. Asa ca eu voi fi acel suport care sa va motiveze. Sa va dea curajul sa faceti ceea ce va doriti, sa traiti in prezent si sa scapati de gandurile care va chinuie.

Este un program in urma caruia va veti cunoaste mult mai bine si veti capata obiceiuri sanatoase care va vor ajuta sa traiti echilibrat.

Programul se gaseste in aplicatia MONDAY. Puteti sa o accestati aici