DEEPDIVE – Iti poti transforma viata DOAR daca esti dispus sa te uiti diferit la ea

1
De Andreea Raicu
17 sept. 2019

Asta spune prietena mea, Rupda, care tine cursuri de dezvoltare personala in toata lumea de peste 20 de ani.

Am cunoscut-o pe Rupda in Brazilia, la un curs de vindecarea traumei emotionale la care am decis sa merg in urma cu multi ani.

Mi-a placut mult de ea, cum lucra, cat de calda era, dar mai ales prezenta ei. Nu era un hippie care incerca sa dezvolte teorii. Mi s-a parut reala, autentica si nu inceca sa vanda metode miraculoase, care promit vindecari peste noapte.

Stiu ca multi oameni, mai ales cand trec printr-o perioada proasta, asteapta solutii extraordinare, care transforma viata instant. Dragii mei, nu mai cautati asta ca nu exista. Am facut-o si eu, in speranta ca poate sunt mai norocoasa. Ghinion, pentru ca nu exista scurtaturi. You got to do the work! Dar eu spun ca merita.

De curand, Rupda a creat DEEPDIVE, un program transformational care te pune in contact cu tine, cu fricile tale, cu emotiile reprimate, cu ranile si traumele emotionale pe care poate le cari cu tine inca din copilarie, cu patternurile care iti controleaza viata. E un program de 8 saptamani, in limba engleza, format din 3 etape distincte.

Etapa 1

Dureaza 3 saptamani si este in esenta o perioada de pregatire, in care primesti intrebari saptamanal, la care e important sa raspunzi in scris, intr-un jurnal. Scopul acestor intrebari este de a te aduce mai aproape de lucrurile cu care te confrunti, de a te ajuta sa intelegi mai bine ce doresti sa lucrezi in cadrul acestui curs.

Etapa 2

Urmeaza 4 zile de curs intensiv alaturi de Rupda si alti terapeuti, care te vor ajuta sa treci prin acest proces transformational. Cursul are loc intr-un retreat din Verona – Osho Campus – si este format din mai multe workshop-uri pe diferite teme de dezvoltare personala. Poti intelege mai bine cum functionezi, ce mecanisme de autoaparare ti-ai creat in copilarie, cand poate nu te-ai simti indeajuns de buna sau de desteapta ca sa meriti dragostea parintilor.

Vei avea spatiu sa descoperi ce este inauntrul tau si sa scoti tot ce ai reprimat, de la furie, pana la tristete si frica. Vei avea suportul lor sa poti accesa partile dureroase pe care le-ai tinut ascunse in tot acest timp si sa poti merge mai departe.

La finalul acestor zile te vezi simti eliberata, linistita, vei capata o alta perspectiva a vietii si a cine esti tu cu adevarat.

Etapa 3

Este ultima si dureaza 4 saptamani, timp in care vei beneficia de meeting-uri online. Este foarte importanta pentru ca este practic perioada de integrare a ceea ce ai descoperit si invatat despre tine, lucruri care te pot ajuta sa te echilibrezi in momentele intense.

Cursul are o structura foarte bine gandita si pare ca o joaca in care te conectezi la tine si la corpul tau, la ce e cu adevarat important pentru tine. Niciodata nu e prea mult si nici prea putin si totul vine ca o surpriza la finalul careia iti garantez ca te vei bucura ca ai luat decizia sa participi la acest program.

Nu trebuie sa fii experimentat ca sa poti participa la acest curs. E pentru oricine vrea o schimbare sau are nevoie de spatiu si timp pentru el.

Eu, una, am simtit nevoia sa particip la DEEDPDIVE dupa o perioada agitata din viata mea, cu multe suisuri si coborasuri, cu experiente care m-au doborat, dar pe care am putut sa le depasesc. Simteam nevoia sa primesc suport, sa pot sa ma relaxez dupa o perioada traumatizanta.

Au fost 4 zile pline, in care am simtit atat de multa dragoste si blandete din partea celor prezenti si asta m-a ajutat sa ma relaxez.

Cand esti acasa, poate ti se pare ca esti mai relaxat decat cei din jur, care sunt vesnic incordati si stresati, dar cand mergi in locuri in care oamenii, datorita multelor ore de meditatie si a unui stil de viata mai putin alert, sunt cu adevarat calmi si relaxati, realizezi ca „relaxarea” ta e departe de cea pe care ti-ai dori sa o ai.

In astfel de cursuri afli ce inseamna bucuria autentica, empatia, blandetea, iubirea neconditionata si linistea.

Mai multe detalii poti afla http://www.rupda.com/deepdive/ sau poti scrie un email la deepdive@rockstarlifestyle.nl

Iti recomand sa te inscrii la acest program daca simti nevoia de o schimbare in viata ta.

Foto: Alex Rosieanu