Noul showroom Andreea Raicu, un motiv de bucurie

1
De Andreea Raicu
21 nov. 2016

Ma bucur enorm de fiecare proiect pe care il ducem la bun sfarsit, dar munca enorma din spatele acestor idei ramane adesea in culise. De accea imi doresesc sa imparatsesc cu voi ce insemana pentru mine o idee noua care tocmai s-a materializat – noul showroom Andreea Raicu.

Showroom-ul Andreea Raicu este unul dintre cele mai recente proiecte de care ma bucur si care, mai presus de orice altceva, a luat nastere din dorinta, si la cerinta, clientelor noastre.

Cand am pornit acest business online nu mi-am imaginat cat de repede va evolua si nu am putut sa anticipez toate schimbarile care vor veni odata cu aceasta evolutie. Dupa mai putin de doi ani de la lansare, brandul a crescut, iar clientele noastre si-au dorit sa interactioneze mai mult cu produsele, iar eu imi doresc sa interactionez cu ele.

Imi doresc ca ele sa ne cunoasca si altfel decat in mediul online, mai personal, intr-un mediu placut unde ele sa se simta confortabil si sa ne poata transmite mai usor ceea ce isi doresc. Astfel, a luat nastere ideea unui showroom, pe care am pus-o in practica intr-un timp record.

Atelierul Andreea Raicu

Colectia Andreea Raicu a fost unul dintre motivele principale care ne-a facut sa ne gandim la acest showroom ca la o necesitate. Dar in showroom vei gasi mai toate produsele de pe shop.andreearaicu.ro: bijuterii, carti, agenda Traieste frumos, jurnalul si multe altele… Mi-am dorit sa va aveti sansa sa probati mai usor cu produsele, sa simtiti materialele si sa va convingeti de calitatea lor.

La fel ca hainele, care sunt concepute impreuna cu echipa mea, de la schita la prototip, showroom-ul a fost gandit si pus in practica tot de noi.

Am avut  parte de ajutorul colegei mele Irina Cucu, art directorul nostru, care, spre norocul meu, este și arhitect. Impreuna cu ea am visat la un spatiu cald si primitor in nuante deschise de alb, roz pudrat si tuse de gri, un loc in care sa va simtiti confortabil, sa veniti alaturi de o prietena, sa ne cunoastem, iar noi sa intelegem mai bine ce va doriti.

Pentru mine este extrem de important sa intru in contact cu voi, clientele noastre pentru ca doar asa putem crea produse potrivite.  Speram ca acest spatiu nou amenajat sa fie o oaza de liniste si relaxare pentru voi, cat si pentru noi.

Locatia pe care am ales-o are aceeasi adresa ca atelierul si birourile noastre, asa ca, cu putin noroc, in timpul unei vizite la noul showroom Andreea Raicu te poti intalni cu persoane din echipa mea sau chiar cu mine. M-as bucura mult ca asta sa se intample, asa ca va astept cu drag pe Intrarea Temisana, nr. 5.

Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de noi.  Datorita voua am crescut si o sa crestem in continuare.

Foto: Alexandru Rosieanu